Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Jarka77

ahoj barunka to nevadi ze sa ta tam nahlasila co by sa na teba lepilo si to proste neber aj ich starosti povedz si akurat ze nie si sama urcite ked ti to odporucila tak to nebude zle ved uvidis.

barunka

kde ste všetky??
Psychologička ma zapísala na skupinovú terapiu, ale môj muž ma od tojo odhovára,lebo vie aká som citlivka a bojí sa,že sa na mňa nalepia aj problémy druhých. čo si o tom myslíte?

sybila

Čaute,no cez víkend som nestíhala lebo sme mali jarmok-hody, syn mal k tomu ešte aj narodeniny. Ale na piatok som bola dohodnutá s kamoškou, že sa pôjdeme pozrieť okolo jednej. Tak som sa tešila ale jak sa blížila hodina tak som začínala mať strach, že čo ked odpadnem a podobne, ale potom som sa nasrala a povedala som si, že to zvládnem, kydla som si persen, pre istotu a išla som, ale s obavami, samozrejme som to zvládla ako vždy. To len ten sprostý strach, čo keď..... Prečítala som si od piatku všetky príspevky a vypísala na papierik, že na čo chcem reagovať. Takže asi budem musieť zmeniť zubára, aj teraz sa mi nalomil jeden zub, ale ked si predstavím, že tam budem sedieť asi 2 hodiny a zaplatím 5.000,- za jeden zub, tak ma chytá panika a odkladám to, lenže chcem ísť na materskú, tak nemôžem riskovať zuby. Inka aj vy ste mali hody, tak sme asi z blízkeho okolia. K tej knihe Miluj svoj život ja ju mám tiež z martinusu aj keď bola vypredaná, hneď ako ju mali na sklade mi ju poslali. Niekto písal o Viaderme, ja som si ho kupila niekoľko krát a môžem potvrdiť, že je to veľmi dobrý vitamín. Hneď po týždni sa mi prestali lámať nechty, a odvtedy má vždy svoje krásne dlhé a nelámavé nechty a už ho neužívam 2 roky, občas ked si ho kúpim dám si každé 2-3 dni jednu tabletu preventívne, je aj na vlasy a pokožku ale mne zabral hlavne na nechty. Sťažovali ste sa na nákupy s manželom, ja som mu vždy vyčítala, že on ma síce odvezie autom, ale čaká v aute, potom sa v obchode musím ponáhľať, lebo mi vyzváňa, kde som toľko, ale keď občas ide so mnou, tak to sú tiež nervy, tak som vďačná, že ostáva v tom aute. Akurát v kauflande nakupujeme spolu aj to rýchlo, rýchlo. Tak ešte neviem čo by som napísala, zajtra idem na reiki-liečbu, moc sa mi nechce. Majte sa

barunka

ahojte, čo tish aj ty máš za sebou na nič víkend. nič si z toho nerob, aj ja.Ešte k tomu ma dnes psychiatrička riadne sfúkla za to, že keď mi je veľmi zle zvýšim si dávku.No nejako musím fungovať. Zase mi vymenila lieky.Predpísala mi Xeroxat.Nemáte niekto skúsenosti stýmto liekom ?

miksinka

ahojte vsetci a zvlast frajo,ty co nie si na nasich "depkach"
Som tu len na skok tak napis ako mas,co tvoja snubenica a tak...Papa