Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Jolanka ved my sme tu pre teba a ked chces môzes sa aj do mailu mi vyzalovat.Ale povedz si ze tento problem riesis len od 13 do 13,10 a dost.Chapem ta chapem a len farba je iná
a este skus zvlhcovat vzduch alebo ju naparit?
no neviem ci som aj ja nemala trifed a po tyzdni mi dali iné a kaslala som skús okamzite zmenit antibiotika asi nezaberajú nie su to na pet dní,lebo mne vôbec nezabrali.Z vlastnej skúsenosti bez to zmenit
halo prosim co je bankovanie????
Mam pocit akoby tato rodina bola prekliata,od kedy som sa sem nastahovala sa vsetko ruca
diky ale quqrelin ani migea minepomahaju.Mala ma ATB,trifed exp.,ale v noci sa dusi a kasle este viac-nieco od "satarej mamy"nefunguje?
tak to potrbujem velmi,len mam pocit ,ako by uz na mna zabudol
na migrenu quarelin len z lekarne a sestre dala nieco neurologicka jej to je dobre a ticho teplo klud a mne este dobre je aj obklad na hlavu a lalia v alkohole obklad
aj ja by som ti len tie kvapky tussin a stoptusin,a este nejaku plienku na hrud nech je to v teple a vyssie pod hlavu pri spaní.a samozrejme dobré sú aj codeinové pripravky,lenze to je na predpis
jolanka s tým casom je to pravda a nechaj ho nech to rieši on s tou milou zenou a nedaj si kazit naladu.Problem je sice na stole ale ostatné veci s ním nemajú nic spolocné,takze oddeluj jedno od druhého.Vyclen si nejakú hodinu cez den na tuto temu a ostatný cas treba aj iné veci riesit.No nech ti aj panboh pomaha.