Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahoj inka, tan premenlivo mi je, uplne zhora dole, nechapem to ale neriesim. idem dnes k sisi lebo pred tyzdnom tam nebola, tak uvidime co poriesime, ak mi zase uplne zmeni lieky, budem zacinat odznova, po troch mesiacoch co sa liecim. zatial jedine pozitivne co z toho mam je asi 8kg dole. takze si skoro nemam co obliect.
tish bojujem s tym, ale fakt neviem kde sa mam prihlasit. tlacila som ikonku a akurat tam vidim teba, co mam robit? Porad.
ahojte dievčata,vidim,že sa zachvilu budeme od tialto vytracať,ale hlavne že zostaneme stale v kontakte,vdaka inetnetu sme sa stretli a aj sa stretavať budeme.ja osobne som totalny analfabet na pc a so všetkymi tymito vynalezmi musim čakať na syna alebo dceru aby mi pomohli.tisch ako sa maš je ti už lepšie,vyležala si to aspoň trochu?ja som bola teraz skoro stale na chalupe a tam nemam internet tak mi bolo za vami smutno,ale som doma konečne medzi vami.
silviii, kde siiii
a ked sa prihlasis tak sa ti objavi taka lista, panel, kde si mozes pridat kontakty, ludi s ktorymi mozes kecat.
silvi, musis kliknut na ikonku icq ktoru mas v pc a pomocou cisielka a hesla sa prihlasis. asi preto mi nejde poslat ti autorizaciu. ale ty si ma uz pridala
Tish ako sa mam prihlasit?
ahoj silvi, ja som ta uz nasla podla cisielka si prihlasena?
Ahoj tish, diky za ciselko, ale neviem co teraz s nim, takze az taka sikovna nie som. Posielam Ti aj moje 361662415.
tak zahanaj,drzim palce...musim utekat!skore uzdravenie...pa moja