Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

tish

ahoj inka, tan premenlivo mi je, uplne zhora dole, nechapem to ale neriesim. idem dnes k sisi lebo pred tyzdnom tam nebola, tak uvidime co poriesime, ak mi zase uplne zmeni lieky, budem zacinat odznova, po troch mesiacoch co sa liecim. zatial jedine pozitivne co z toho mam je asi 8kg dole. takze si skoro nemam co obliect.

Silvi

tish bojujem s tym, ale fakt neviem kde sa mam prihlasit. tlacila som ikonku a akurat tam vidim teba, co mam robit? Porad.

inka

ahojte dievčata,vidim,že sa zachvilu budeme od tialto vytracať,ale hlavne že zostaneme stale v kontakte,vdaka inetnetu sme sa stretli a aj sa stretavať budeme.ja osobne som totalny analfabet na pc a so všetkymi tymito vynalezmi musim čakať na syna alebo dceru aby mi pomohli.tisch ako sa maš je ti už lepšie,vyležala si to aspoň trochu?ja som bola teraz skoro stale na chalupe a tam nemam internet tak mi bolo za vami smutno,ale som doma konečne medzi vami.

tish

silvi, musis kliknut na ikonku icq ktoru mas v pc a pomocou cisielka a hesla sa prihlasis. asi preto mi nejde poslat ti autorizaciu. ale ty si ma uz pridala

Silvi

Ahoj tish, diky za ciselko, ale neviem co teraz s nim, takze az taka sikovna nie som. Posielam Ti aj moje 361662415.