Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahoj silvi!tak ty si kader!ja som teraz na tom tak,ze ucast na porade by bola pre mna asi moj koniec!
ako mas?
Caute, teraz som sa vratila z porady. Dakujem damaxy.Skusim Ti nieco napisat. Silvi
tish tak vies co?normalne som si prikazala,ze tento tyzden bude dobry a ono to aj takto normalne zacina:)))
to asi ma Boh vypocul potom,co som bola vcera v kostole!
co ty???ozvi sa!!!
ahoj damaxy,ako sa mi mas?
silvi ja som sa ti prihlasila myslim ze tam som pod menom maska a tak si ma uloz do kontaktov inuska tak prihlas sa na icq
tak ahojte som tu aj ja na chvílu lebo nemôzem dlho sediet ale môzem chodit a lezat a pozerat pocuvat a jest a smiat sa a varit a upratovat len sediet nie ale to by som povedala mam nadrobené.
V podstate som to povedala dosť zložito ale to je to vlastne celé o tom, že pred ludmi to niekedy treba skrývať a tváriť sa, že sa nič nedeje, nehovoriť o svojich problémoch a doma je to iné, je tam tá istota. Aspon pre mna.
budte tu dlho,lebo nestiham,,,robim sto veci naraz!
ja taketo knihy necitam a to z toho dovodu, ze viem, ze by mi nepomohli. ak niekomu ano, je to len dobre ak ma aj takuto formu pomoci.
ja som si to tiež hodila na pms už sa mi to zopakovalo treti mesiac po sebe tak niečo na tom bude.a o tom štrikovani som aj ja uvažovala,svetre nechce nikto už u nas nosiť ale take šaliky nie su na zahodenie,tak sa asi pojdem poobede pozrieť do mesta na neaku vlnu.