Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
vies kacka, na tom co pises, o tych osobnostiach...neviem, zda sa mi to prilis filozoficke a rozanalyzovane, necitim to tak, ja viem, ze mam problem a nemozem to dat najavo, nepochopili by to a radsej sa tomu vyhnem. a jasne ze unavuje pretvarovat sa. ved ma to stoji sil. sily ktore by som mala setrit na vyliecenie.
kacka tak si pre seba ustrikuj nieco. ja som tiez cely weekend nebola von, ked som videla ako fuci a snezi, potom prsi...komu by sa chcelo..
Ako hovoríš, že medzi ludmi to zvládaš a doma je to iné. Teraz som zrovna čítala o týchto vnútorných hlasoch a viacerých osobnostiach v nás. Čím viac sa človek musí tváriť inak ako chce tým má viac iných tvárí, každá jedna z nás čerpá energiu a preto takýto ludia sú viac unavení a vyčerpaní. treba sa naučiť zjednotiť tieto hlasy a vedieť s nimi rozprávať. Možno sú to blbiny. ale niečo to do seba určite má. Pretože ja niekedy chcem rozmýšlať nad niečím ale niečo vo mne hovorí iné. V práci som sa naučila nikomu nič nepovedať a každý ked mna vidí dokonca aj ked stretnem nejakú bývalú spolužiačku, susedu alebo kohokolvek tak hovoria, že vyzerám akoby mna nič netrápilo. ale nikto z nich nevidí do môjho vnútra. zaujala mna jedná pekná myšlienka. Nemôžme pozerať len rovno pred seba napríklad na pekný obzor mora ale musíme pozrieť aj hore aby sme videli, že existujú aj hviezdy. Takže z toho vyplýva, že tako ako sú svetlé dni sú aj tmavé a ako musí byť den- svetlo musí byť noc - tma. Neviem prečo to sem vlastne píšem ale len tak píšem.
Tento týžden idem aj k psychologicke, uvidím čo bude nové. Ja som si aj myslele, že by to mohlo byť tým, že som od stredy t.j. 5 dní nebola vonku, stále iba doma, BOla taká zima, že sa mi ani nos nechcelo vystrčiť von, ale to asi nikomu. Skúsim aj ja nejaké to štrikovanie alebo niečo. Horšie je, že moji chalani by to nenosili. Inak kúpila som si rotoped na vybitie energie. zatial mna z toho bolí iba zadok akú to má tvrdú sedanku, to len tak ako príloha.
miksi predmenstruacny syndrom :)tak to je aj so mnou. v praci a medzi luidmi sa nejako udrzim, doslova uhram....a ked pridem domov, vsetko opadne a uplne ma to schvati. a takto si ja fungujem...
zle som sa vyjadrila,chcem tu byt,ale najprv sa musim dat do poriadku:))) tak
tish-co je pms?mam tip ale nie som si ista?
inka,vies nestihala som,lebo sme tu mali tyzden jesenne prazdniny,bola som s malou sesterkou,a ked som prisla na net,tak som sa musela delit aj s nou!
bolo mi riadne na ....!takze som nemala chut poriadne ani na net!
viete baby,tak som sa radovala,ze som uz zvladla aj do prace sama ist,no jej skonceni som upadla do este horsej depky,nez som bola...presne ak raz pisala silvika!ked si myslis,ze ti je uz fajn,vtedy to pride!
ja potrebujem odbornu pomoc a tu ju nedostanem!musim sa asi co najskor zdekovat na slovensko,lebo takto zit nemozem!
kacka ja to mam uz viac ako 5 rokov, len znova mi to zacalo zaciatkom jari a bojovala som s tym a bojovala ale zase som skoncila na liekoch..takze tak.
kacenka zvalme to teda na počasie,ked nam bolo viacerym blbo a tento tyždeň sa ma polepšiť tak sa polepši aj nam.mne je už teraz lepšie ked som s vami.
miksinka mala by si veru,asi maš nabity program stale že?ja som mala minuly tyždeň taky divny,jednak som stale niekam behala a potom tie navštevy ma tiež neako zmohli.ale tento tyždeň si beriem volno od tych stresov a uzkostlivych stavov.pobeham si po kontrolach a bude dobre.