Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Tish dúfam , že sa z toho dostaneš a držím ti palce. Ja som si myslela, že ty si v tom dlhšie. Ale píšeš, že 3 mesiace. TO si na tom ako ja. Myslela som, že už je všetko v poriadku a včera som mala totálny výbuch. Večer som revala ako malé decko. Uplne som hykala. Pripadám si tiež ako na začiatku. Manžel uvažoval nad tým, či mna nemá radšej zasa odviesť do BA. Viem, že ti nepíšem povzbudivé slová, ale možno ta uteší, že v tom nie si sama. Treba veríť, že to bude lepšie.
ahoj miksi, ja to zvalujem na pocasie a pms :)
inka a tebe uz musim napisat mail,uz by sa patrilo!ze?
ahoj baby!tish,aj ja som mala minuly tyzden otrasny..nevedela som sa vymotat z depky!tento musi lepsi,vyborny,najlepsi...a co ostatny..?
inka mne bolu uzko aj bez cintorina, minuly tyzden bol otrasny, tento musi byt lepsi!
damaxy ked sem nahodou zabludiš ozvi sa prosim ťa.alebo cez skype napiš.
tak to aj ja by som prijala aspon 8 kg dolu,ale bez tychto problemov.mne bolo teraz tiež trochu horšie,boli sme po hroboch a ešte aj na pohrebe a neako mi bolo v noci uzko,budila somsa snad každu hodinu 4 dni po sebe.ale snažim sa to ignorovať len som cez den unavena a musim sa premahať aby som nezaspala.
vidim kvietok, aj moje cislo, ako mam pokracovat teraz?
a ja som ti uz skusala pisat ale kym ma neautorizujes tak ti to nepride. nemas tam niekde po ruke niekoho kto by ti pomohol? neviem co vidis na ploche
ked ma vidis tak by si mala byt prihlasena. vidis taky zeleny kvietok alebo co vidis?