Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
bruxizmus?skripanie so zubami?to je akoze choroba?preco to robis?
moj oco,ked je opity tak skripe neskutocne,to by som mu vtedy najradsej sanku podviazala!ale aj sa pri tom nasmejem!
zubarka mi babre do zubov a dnes sa mi zase vyhrazala dlahou aby som sa oducila skripat zubami, prave som si to nasla, je to bruxizmus :( aj ked ona mi uz nieco o manii rozpravala:(
damaxy ako si prisla k tej zltej gulicke?
cely svet je zcvoknuty to je pravda!
co mas so zubom,moja?
miksi tak potom je zcvoknuty cely svet...minimalne. ja uz nemam slov na nic. akurat ma ten blby zub rozbolel a z neho cela hlava, neviem naco sa nervujem, iba z toho v noci skripem zubami.
baby nie ste nijake cvoky,ci cvoci?
ste uplne normalne...mne psychologicka povedala,ze prave naruseni ludia tvrdia,ze oni su uplne normalni...
takze my co si to prizname,sme uplne normalne...
a ja uz ten cvok uplne som. asi tak.
Dobre, bola to taka porada..., ze ani nemusela byt. V stredu su u nas volby do senatu, musim tam byt cely den, tak nam davali nejake instrukcie, asi tak. Zajtra idem k doktorovi, dufam, ze mi nepovie ze som cvok. Musim teraz odbehnut domov, ale vratim sa o chvilu. Des som tu do pol piatej.A ty ako?
Damaxy nieco mi tam zblblo, musim este daco porobit, dik za rady. Zajtra sa ozvem.