Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
kacka ten xanax sr je s predlzenym ucinkom, uvonuje sa postupne a dlhsie by mal ucinkovat. ale mne evidentne nestaci.
čauko silvika,ja hovorim že chvalabohu nič noveho.dnes idem aj ja na kontroly,tak som zvedava.minuly tyzden som bola na odbery a teraz idem este aj na neurologiu ako sa mam s tetaniou.tak uvidim poobede.teraz mam trochu problemy so spanim,vnoci sa často budim,ale mam za sebou taky blby tyždeň,tak myslim ze je to nasledok bud toho tyždňa,alebo mam pred menzesom.ale inak je to v celku o.k.ked to nie je horšie da sa to vydržať.
ahojte, tak myslim si ze dala mi vela ale nie bezdovodne. stale zle spim, z toho potom som unavena, nastvana a depresivna. a aj sisi mi povedala, ze teraz je kriticke obdobie. a ak nieco ze mam prist hned. tak uvidim. zascala som hned tie nove ale uplne zle som spala. mozno to len kvoli tej zmene. uvidim ako to pojde dalej. inak ten rudotel mi dala brat vecer celu a rano polku. tak som si dala dnes rano a citim take uvolnenie vo svaloch, aj sanka povolila. ale v noci to bolo strasne, som myslela ze sa zblaznim :(
Ahoj inka.Co mas nove?
Tento sr je asi slabší a vlastne sa môže užívať dlhodobo lebo vraj nespôsobuje závislosť. Ja ho mám momentálne iba na noc. Uvidím čo bude ked ho budem vysadzovať. Predtým som ho mala 3x denne.
ahojte dievcata,tisch a čo ti povedala sisi doktorka?aky ma na to ona nazor?
Ahoj tish. JA idem k doktorovi dnes o piatej, tak som zvedava, co mi povie. Pocuvaj a nedala Ti ta tvoja doktorka privela liekov? Ja beriem len dva druhy a aj to sa mi zda privela. Inak xanax mi tiez nejako nezaberal, akurat mi bolo horsie.
mne xanax sr vobec nebral. vcera mi sisi daala dalsie lieky, velaxin mi nechala, namiesto xanaxu mi dala rudotel a pridala hypnogen. a som zvedava kedy mi to zacne zaberat.
Barunka, aku formu xanaxu máš, SR alebo nejakú inú. Držím palce, verím, že to zvládneš.
ale aspon si spala, skoro nic