Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
A mozno aj to slovensko je dobrý liek a postavi ta na nohy ked budes medzi svojimi,ci to nie je skor u teba ako sa hovorí tuzba po domove(
miksinka ja som ho tlacila 1,5 roka a teraz ho obcas vezmem a kedze som v poho hned citim efekt jednoducho ma upokoji.Tiez by som neverila ale funguje to a ked je velmi zle co sa tiez obcas vyskytne pol xanaxu uvolni napetie a ja dobre.takze tak
damaxy tlacit do seba to magne uz 3 mesiace!teraz som ho vysadila!lebo sa mi telo uplne zblbne!
ja sa potrebujem ani neviem co....
idem na slovensko a uvidim co bude tam!
kacka a jazminka pozdravujem a vsetko co vam pomaha a skusenosti nosit sem aby si vedeli pomahat a podporit sa pekny den
miksinka a co tak si dozicit trochu magnezia na nervy a uvolnenie.Magnezium je protistresovy mineral a stracame ho aj pri fyzickej namahe a dusevnom zatazení a co tak potm si urobit prijemnú chvílku pri upokojujucom cajiku.Sú to také mini odburavace ale su a trochu hudby a nieco pre potesenie kupit a nabudit sa ze zajtra mi bude lepsie a ist niekde kde je vela svetla alebo si rozsvietit cely dom.
praveze este to nie je prec!ale je to mam nejake ine nez tie vase klasicke "zachvaty"neviem ci je to tou depresiou?alebo cim!
ale uz nech je to prec!
Aj ked je to preč, ale človek to už raz prežil tak v nom niečo zostane a na to sa asi nezabúda. Nechcem tu šíriť nejaké negatívne myšlienky, ale ja si to tak myslím. Tiež si hovorím, že všetko je dobré, a bude ešte lepšie.
miksi jaj tak to mas pravdu ano som milsia taka jemnejsia a viac nacuvam druhym ludom co maju problemy a som ochotna im pomoct.Mozno bolo dobre ze ma to postretlo clovek je taky vnimavejsi na okolity svet a hlavne som lepsia.Vies ja som bola riadna potvora a sekera ale ked sa ti take nieco stane prehodnotis si vsetko.v hlave a aj ked je niekto neprijemny neviem sa az tak vytocit ako niekedy prave naopak reagujem milotou a je to super
miksi a u teba je to uz v pohode?
myslim takto ze si sa stala milsia,chces pomahat inym,nezlostis sa,nerozculujes...a tak...