Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
mna trapi chrbtica tiez:-(, vzdy ked sa chcem vyhrabat z depky bez liekov, nezvladam to kvoli neposlusnej chrbtici, stale mi tam nieco cvaka, boli ma...potvorka, mylsim si, ze ak ju dam na poriadok, velmi to pomoze, fakt je zaujimave, ze ludia co maju problemy s krcnou chrbticou su viac nachylmi na uzkost atd.
Ja zo Ziliny a ty?
sak ja som uz bola asi na vsetkom, este chrbticu mam moyno nejaku neposlusnu, to je problem mam novu robotku a nemozem sa stale flakat po dr.a strasne dlho to tam trva..myslite ze to moze byt aj s nervov??akoze tazka hlava moja..milos.m. ano pacila a dakujem za odporucenie..ale musim ju precitat asi 2krat..byva mi dost spatne tak si moc nepamatam, lencok odkial si??
oki, skusim ju cez tyzden zohnat, uz sa tesim na citanie
diki, skocim si ju kupit, dufam ze ju budu mat
o akej knizke hovorite, by som si kupila
sonca-na očnom si bola?
cafte decka, ako??ja tak striedavo oblacno...bola som na ct-samozrejme mi nic nezistili...zevraj v mojej hlave nic nie je.xix..ale boli stale tak aspon viem, ze ju mam
milos.m-uz som si kupila tu knizku, uz ju mam aj skoro celu precitanu, vie este niekto o nejakej dobrej psycho knizke??rada o sebe citam v knizkach:) prajem vam najkrajsi vstup do noveho tyzdna aby v tomto bolo menej uzkosti ako v tom predoslom...
jasne nakopeme!:-)
mas pravdu...je to tazke, ale co je uz v zivote lahke, osud skusa kolko unesies, asi je pravda ze co ta nezabije to ta posilni. Ja sama zo sebou tiez dost bojujem. Niekedy som neskutocne smutna a druhy den by som najradsej objala vsetkych srdecnych ludi. Tak vies co? Bojujme spolu!