Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ethel-ja si niekedy pripadam ako keby som bola v skafandry..som uplne mimo reality a ked na mna niekto rozprava tak ho pocujem ako cez skafander, a ked ma to chyti tak vidim ludi ako cez to sklicko...dobreee, ze:)))
sonca-možno aj niekto s tvojich známich to má,len sa nechcú priznať.O mne to každý vie,a už sa len pripájajú...
ethel-asi nechapem tvoju diagnozu, ale musi byt sranda ked ste tri:)xix, to ja sa musim stale pretvarovat , ze mi nic neni, lebo vsetci by ma odsudili, mozno je to dobre, mozno zle ale taka osobka by bodla na blizku aspon jedna...ktora by to chapala resp.zazila
píšete,že by vám bodlo mať v blízkosti osobu,ktorá má tento istý problém.Ja také osoby mám až tri a sú to moje naj kamošky a neviem či je to dobre,lebo keď to na jednu príde,tak sa ostatné pripoja...tak takú šou ste nevideli...hi
...hi...keby sa dalo chodiť v skafandroch...to by bolo dačo pre mňa.
lencok- tak ti poslem ciselko na mna..hm..?aspon nieco..mozme sa niekedy povzbudit ked nebudeme na nete..
ja hovorim, ze to mame vlastne z krcnej..s lopatou po krku nie antidepresiva:)
ethel-mne podla toho ako funguje tabletka..ked si vonku tak co??BOJIS SA??
sonca-mne doma nič nie je(zatial) ale ako vystrčím nohu z bytu....
hej moja sa mi podarilo !!! :-))) ospravedlnujem sa vsetkym !!!