Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
dievčence,čo tak navštíviť BB,postavili nám tu úžasnú vec-nákupné centrum EUROPA.Tam by sme sa pobavili....hi
lencok..asi mas zabrzdeny comp..a kam ti ho mam cicus poslat??:))asi na mail??a ako ho zistim??
lencok-ja si musím stále preklikovať témy aby sa mi aktualizovali.Manžel mi povedal,že sa tu používa zlý ENGINE či čo to je,to ani napísať neviem,preto to dobre neaktualizuje...vraj
aj ja by som sa pridala k takym babenkam, nepoznate niekoho zo ZA?
ja mam take problemy s vystupovanim pred ludmi ze az...hlavne ked sa mam postavit pred plnu aulu...no parada...uplne odpadavam, niekedy tam terpnem taku hovadinu, ze az...a ptom radsej odidem, uzasne zazitky
ethel- tak s vami musi byt fakt svanda:)) je to super ze to tak beriete..aj ja sa chcem s niekym tesit z PP..xix:)
mam problem s tymto forom, ako je mozne ze tie spravy co si posielate mi naskakaju velmi opozdene??? co robim zle
jasne posli mi ciselko:-)
ja som zas rada ked ma vidno..mam aj taku pracu..len mam zas problem, ze na to nemam sil...ale je to podobne..obe mame sisi hlavky...sme ine...to je super..aspon nie si ako kazda:)
veď ale ako sme sa my smiali,keď nám bolo lepšie...hi..Totálne sme šibnuté,a robíme si z toho srandu..tak to lepšie zvládame.Otázky typu:už to na teba ide či ešte nie?...:-)))))