Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
.....-)))))))))))))))))teda ja by som si navodila také stavy....hi hi
sonca: si ma rozosmiala,si celá ja.Autobusy to je moje,chodím nielolko km pešo do roboty....
lencok-hej a niekoho to chyti a zrazu budu volat zachranku 50 ludom co si budu mysliet ze im preplo..ha-ha- som sa zasmiala teraz...retazovy efekt:))
to by bolo naozaj dobré...také stretnutie,ale neviem si predstaviť,kto by tam verejne vystúpil,poprosíme soncu, alebo milosa m,....
ethel-alebo mozte niekto cestovat so mnou v elektricke do a z roboty:) chodim tak na piatu.-ta byva prazdnejsia..takto stojim aj hodinu na zastavke a cakam na prazdnejsiu..a rano radsej skor do roboty lebo pokym sa tam dostanem:)))
inak niekedy by sa mohlo v nejakom meste urobit take stretnutie: Ludia s PP
babulka pozri na mail..mas ho tam...
no snazim sa to zvladat...ale kolko sily na to musim vynalozit, minule som mi tak roztriasli nohy...ze som myslela ze sa tam poskladam ako harmonika
lencok-kazdy mame nejake problemy..ked chces tak sa tam pojdem postavit za teba..som ambiciozna a musis mat sebavedomie aby si nieco dokazala..urcite si velmi sikovna a nemas sa preco bat:)
milos.m- sa tesim na den ked to ja tebe tak napise..a ked ti napisem, ze uz mi je tak tyzden v kuse, lebo ked jeden alebo dva dni tak mi never, to len tabletky zaberaju..
tak ze ti ho sem napisem:-)leilla@atlas.sk