Úzkosť

sonca

lencok-hej a niekoho to chyti a zrazu budu volat zachranku 50 ludom co si budu mysliet ze im preplo..ha-ha- som sa zasmiala teraz...retazovy efekt:))

ethel

to by bolo naozaj dobré...také stretnutie,ale neviem si predstaviť,kto by tam verejne vystúpil,poprosíme soncu, alebo milosa m,....

sonca

ethel-alebo mozte niekto cestovat so mnou v elektricke do a z roboty:) chodim tak na piatu.-ta byva prazdnejsia..takto stojim aj hodinu na zastavke a cakam na prazdnejsiu..a rano radsej skor do roboty lebo pokym sa tam dostanem:)))

lencok

no snazim sa to zvladat...ale kolko sily na to musim vynalozit, minule som mi tak roztriasli nohy...ze som myslela ze sa tam poskladam ako harmonika

sonca

lencok-kazdy mame nejake problemy..ked chces tak sa tam pojdem postavit za teba..som ambiciozna a musis mat sebavedomie aby si nieco dokazala..urcite si velmi sikovna a nemas sa preco bat:)
milos.m- sa tesim na den ked to ja tebe tak napise..a ked ti napisem, ze uz mi je tak tyzden v kuse, lebo ked jeden alebo dva dni tak mi never, to len tabletky zaberaju..