Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ja tiez hladam nejaku podobnu babenku, velmi rada by som sa s niekym stretla...skoda ze si z Ba:-(, viacerim sa lepsie tiahne ako samemu
brunuška-nevadí,patrí to do úzkosti...hi
ethel, ja som sa minuly tyzden kupala..sama..vo vani..a sama v kupelke...a pol hodinu...tak som taka rada:)sak ja si tych 10 minut budem mysliet ze ma tak porazi..ja si to myslim aj ked som neni v solarku tak to je jedno:)
ja som kedysi chodila na solarko a v poho, vtedy som brala Zoloft, inak nic ine...
naopak mam z a y tak jak madar pisem:)
sorry to sem nepatri
lencok-ja z ba len som si ta tak citala a mas dost podobne problemy mojim, teda ja z vystupovanim na verejnosti problem nemam ale paci sa mi ako pises..skoda ye si tak zdaleka..ja bz som sa rada aj s nejakou babenkou co ma PP stretla, isla cvicit, alebo tak, pokecala o tom a podporila jedna druhu, len ked nemam s kym a ,,normalny,, tomu nechapu....
to vis moja-na retaz ho neuviazes- ak bude chciet urobi to...ale chapem ta.
môžem vstúpiť??????Sonca-v solárku som sa ja osobne nezavrela a musela tam byť somnou kamoška,chúďa sedela a držala ma za ruku.
ozaj este taka mozno hlupa otazka...co mi na PP spravi solarko, netrafi ma tak slak??ked zlupnem 5 tabletiek za den ne ze ma potom porazi...babenky nemate skusenost??