Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
damaxy a kolko ti trvalo kym si sa naucila uvolnit sa
tak to ja potrebujem precitat co najskor, len predstava ze pojdem do skoly a tam ma to chyti mi je neprijemna, mozno si ju pojdem kupit este dnes, no teraz sa ucim a ucim, ale mam to uz viacmenej nahaku, staci ked mi daju E a budem spokojna, hlavne nech nevyletim
ahojte fakt je ze ad zaberaju pomalsie,no ja som chodila na kontroly po tyzdni a kedze nic mi dr.pridala,takze treba si to nejako zhodnotit a povedat.Mne sa davnejsie stalo,ze prisla na mna uzkost,ale v takom duchu sa to nieslo,ze som sa strasne potila,doslova tieklo zo mna a jedine co mi pomohlo bolo zavriet oci pohodlne si sadnut a dychat a ratat si nadych a vydych fakt pravidelne a zacala som vnimat namiesto seba okolite zvuky a nejako to preslo dokonca som zdriemla.Takze naozaj uzkost treba vyhnat uvolnenim sa a to sa treba naucit.Viem ze na zaciatku choroby som sa ale nevedela uvolnit a nedokazala som ani nejako na mieste vydrzat,preto vsetkym ktori vladzete pracovat a chodit do skoly a pomedzi ludi patri moja poklona a zaroven aj zistenie ze je vo vas sila,ktora vas drzi nad hladinou.
sonca, cakam a cakam, asi 2 a pol tyzdna kym mi zaberu. Pred rokom som ich styri mesiace uzivali kazdy stvrty den, lenze zazila som taky prepad ako z filmu(nieco priserne), pod nami je obchod, ze sa to vratilo aj z urokmi. Tak som to nasadila znova, po lete zasa brala kazdy stvrty den a teraz bum na skuskovom. Inak aj Vam sa stava ked dostanete uzkost, ze nevnimate vsetko naokolo? Ze ci to s tym suvisi.
Ja idem zajtra na jogu, tak sa celkom tesim, len sa este neviem nejako extra uvolnit.
milos ty do roboty nechodis??
nieco na sposob uvolnovania a napatia svalov...jacobsova metoda, pozna to niekto??mam mat pri tom zavrete oci??
milos a s tym gulanim oci to v tej knizke ako mysleli??lebo neviem ako ich mam gulat aby mi bolo lepsie:))
vy tu butorite uz od rana...ja v robotke sa susim, ale dobre tu je..skocim vedla dufam, ze budu mat tu druhu knizku co mi milosko poradil,
leni-ty tiez cakas pokym ti zaberu tabletky??lebo ja tiez..uz cakam 2 tyzdne a neviem..zajtra rano idem na meditaciu, tesim.
ajoj damaxy..ajoj ethel..
sranda:-)