Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
neboj sa. raz urcite odide nastalo. ja to poznam. tiez som mal podobny problem.
ja to už poznám,ako prišlo tak odíde,...len to človeka zabolí keď sa to objaví..
tak to je podstatne. ze je ti uz lepsie. a to je len zaciatok. uvidis.
trápi? trápi...hnevá je lepšie...ále to je už jedno,ajka moja ma obveselila,ťahám tu energiu....
ok ethel. ja som to myslel obrazne s tym dazdom. nie doslovne. proste som tym chcel povedat, ze ked ti je dnes smutno tak nezname ze aj zajtra ti bude. a teba trapi nieco?
...ja tiez...ale cez zimu musim mat nad hlavou dazdnik....hi,hi
karco-ja myslím pozitívne,teda sa snažím...a dážď mám napríklad rada..
ajka-ja už tiež chodievam pešo do roboty,len ráno sa odveziem...to som ešte ospalá..hi
dam vam jednu radu baby. treba mysliet pozitivne. za kazdeho pocasia, za kazdych okolnosti. proste vzdy mysliet pozitivne. ja viem ze niekedy to nejde, ale treba sa o to aspon pokusit. ked dnes prsi neznamena ze zajtra nebude svietit slnko. :)
....ethelka ja tiez autobusy nevyuzivam,nemam z nich paniku ale ja sa radsej prejdem.....Este ze nebyvame v BA si predstav ze by sme museli z Petrzalky pesi do stareho mesta hi...hi....kazde rano do prace....to by bol iny pochod..