Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

bobec

tak tu urcite nie...je nas tu 16 chlapov :) ... idem si zabehat s kolegom,konecne som ho ukecal...sam nemam odvahu,hoci neviem preco...chcem kaslat na nu a na druhej strane sabojim aj zabehat si ist sam...no nic,idem klusat...pekny vecar prajem

bobec

ale vonku robi pekne fotky...v interieroch je to horsie...snazim sa na nu kaslat kazdu minutu co som tu...ved aj teraz mi pomaha to ze tu pisem hoci chodim na net cez notebook a mam len orange mini a kazde KB navyse platim...bude pekny ucet,ale co uz

bobec

super priroda 1452 m nad morom...len snehu tu je malo a neda sa lyzovat...no a spolocnost mi obcas robi aj PP aby som to nemal az take super :))

bobec

to je preventivna rehabilitacia z prace...su to dva tyzdne v zotavovni kde mas jednu proceduru zdarma (masaz,skotske streky,kanadska vana atd.) bodne mi to lebo mam problem s hrudnou a krcnou chrbticou a v postate aj z toho mam PP

bobec

milos som v horach na rehabke a po veceri som si dal jednu desinu bazanta...ale ja uz to mavam hocikedy,hoci aj z toho,ze vedla mna niekto fajci...resp vsetko co moze uskodit mojmu zdraviu...psycho co?

bobec

tak ja mam teraz riadne peklo...dal som si po dobrom jedle pivko a prislo to na mna...po pive neurol radsej nie,tak to musim nejak rozdychat alebo co...

úzkosť

Prosím vás, neviete niekto, či sa priberá z Persenu? Dnes som si ho kúpila na ukludnenie, úzkosť a pod., ale v letáku som zistila, že trochu zvyšuje chuť do jedla:-( Máte s ním niekto skúsenosti?