Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahojky mis.ked ti je tak tazko moja, preco si nedas lieciky na upokojenie? ved sa iba zbytocne vysilis, musim sa aspon trosku lubit a hlavne sa upokojit, a ked je to uz na nevydrzanie preco neskusis AD, ved je to normalne
UZKOST JE TO CO CITIM...bez pochopenia okoliteho sveta,vycitky ze som malo chlapsky tvrdy...mozno prilis pateticky prejavujem pocity,mozno som naozaj slaboch,mozno len ..potrebujem pomoc...lostman..strateny,bezmenny...smutny...nikt o nikto sa mnou nepochvali...len som sem chcel napisat ze citim bolest a neviem co s tym...lostman
alti, ja to nechcem riešiť. Chcela som niečo na upokojenie, to je pravda, ale....Ja sa bojím, že z neho priberem:( Ale tie úzkosti, podráždenosť, plačlivosť, strach sú už také silné, že to neviem sama bez takej "pomoci" zvládnuť. Ale zatiaľ som neužila ani tbl., lebo som si všimla "toho" v tom letáku:(
Mis., o co Ti vlastne ide? Persen je na upokojenie, na bylinnej baze. Podla Tvojej otazky o pribrati je zrejme, ze Tvoje nervy potrebuju pomoct. Obavam sa, ze toto Persen nezvladne, je to PPP a treba ucinnu pomoc odbornikov - psychiater, psycholog. Musis byt zdrava a neries pribratie z nejakej tabletky z rastlinneho extraktu.
Prosím vás, dá sa pribrať z Persenu? Lebo na letáku je napísané, že zvyšuje chuť do jedla:-(
sa tesim ked to pride, taky dobry sladky spanok
keby bol spanok sam od seba bolo by super...kde su tie casy ked som zaspala ako male babo, nech sa aspon trosku vratia
budem bojovat...akurat som sa vratila y jogy, som sa natahovala ako macka, uplne sa mi vsetko roztriaslo, to sa mi asi uvolnuju svaly. Dakujem Vam za podporu, hned mi je lepsie na dusi, drzim aj Vam palceky:-)a mimochodom nemate nejake dobre osvedcene techniky na dobry spanok
a este jedno ako moje heslo ze Aj toto prejde.Namojdusu.
Hned idem potvrdit "teoriu" Damaxy, funguje /moj vek mi to umoznuje potvrdit v plnej miere :o)/. A poznam dovod: v neskorsom veku, na zaklade mnohych, aj trpkych a pritvrdych skusenosti, lepsie poznam cenu zdravia, stabilnej psychiky, priority zivota mam jasne a tak akuratne zoradene. A ci chceme alebo nie, rozbita psychika je starter takmer vsetkych chorob. Preto si ju treba strazit a ak je uz rozhadzana, tak sa liecit. Pekny vecer .