Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

2.Rudolf

Ahoj škorica. Ja poznám aký máš pocyt. Plne ťa chápem. Ak chceš môžem ti poradiť prípravky voľnopredajné z len prírodno-rastlinného pôvodu. Doporučujem tieto prípravky na vyskúšanie: Novo Passit sirup,Deprim,Sédatif,Persen,Felis 425, alebo čaje.Ale prosím ťa, pred užívaním prečítaj príbalový leták.

damaxy

Jazmina dobre je ta mat po ruke.Ta kamaratka ma stastie,ale ved vsetci dobri si zasluzia mat okolo seba rovnako dobrych ludi

damaxy

Lencok,to rti je na tych nasich liekoch zvlastne ze zaberaju len to nie citit,lebo su pomalicke.Nech ta take napady obchadzaju,ja som papkala jeden a pol roka a ked sa opytas ostatnych,tiez to nebude o moc menej.Musis sa dostat do cias kedy ti len dobre bolo,to su najlepsie casy.A komu by si to povedala,ked nie nam.Vsetkym pomaha si porozpravat o tom co nas trapi

tish

tym sa netrap, kym zaberu lieky to potrva ale urcite nevysad, bolo by to este horsie. mne sa aj teraz stane ze ma chyti uzkost ale uz naozaj iba malokedy. a to som mala ine stavy kym mi lieky nieze zabrali ale kym lekarka nasla ucinnu kombinaciu. vyse 3och mesiacov som sa nevedela dat dokopy. velmi mi pomohla dlhsia dovolenka a oddych ad vsetkych stresov. takze nelakaj sa. tych uzkosti bude stale menej a menej. netreba sa na ne sustredovat a oni na teba postupne zabudnu :)

barunka

som tu len narýchlo,tiež mám dnes veľa roboty, ale nedalo mi nenakuknúť.Aj u nás nádherne sneží.Tak pomaličky padajú veľké chumáče.Vybehli sme s kolegyňou a ako šibnuté sme ich chytali.aspoň sme sa zasmiali.
A Milošovi prajem všetko naj... naj.. k meninám.ahojte

lencok

nechcem vam tu kazit naladicku, ale na mna sada uzkost teraz akosi prilis casto. Keby mi uz zabrali lieciky, niekedy mam pocit ze ich radsej vysadim, lebo v tom nevidim ziaden vyznam. A neveim si predstavit buducnost, nech sa akolvek snazim. Musela som to napisat aspon tu, lebo to je to najlepsie co ma teraz napadlo.

jasmina

Pekny den vam vsetkym zelam a Milosovi vsetko najlepsie k meninkam vela pohodicky.Ozyvam sa az teraz lebo som vam spominala ze mam kamosku u ktorej sa prejavila pp a tak som jej v poslednom case robila anjela strazneho.Aj som sa trosku zapotila z tej pliagy lebo kym jej zacalo byt lepsie tak sa na mna dost upla a ja som velmi chcela aby to prekonala s niekym kto to uz pozna a nie ako ja trapit sa tak dlho..Ale podarilo sa uz je jej trosku lepsie ale stale som na tel.ci cez den alebo v noci .Podala som jej ochrannu barlicku a hlavne pozitivne myslenie tak to zvlada celkom fajn i ked niekedy je to horsieAle urcite to spolu zvladneme..Som rada ze sa vam dari a tych horsich dni je menej.Ked pozeram z okna krasne snezi a aj sa tomu tesim ako vravieva damaxy treba vidiet veci z tej krajsej stranky..frcim nieco nakupit a potom daco z toho uklochnit..caute