Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Som z toho snezenia cela natesena,lebo sedim vnutri a len tak si pozorujem.Pametam sa ze ked som bola taky stopel som sedela v kuchyni na stole a divala sa dohora ze odkial sa to tak sype a teraz ked je take snezkanie mi to pripomona tie pokojne detske dni.Pekny den vam vsetkym prjem a ked nic pekne nezazijete teraz tak si tychlo vylovte z pameti.
milos mas zasnezeny sviatok take poeticke tak sa pridavam kku vsetkym a zelam ti nech mas okolo samych prijemnych ludi a nech ta zdravie poslucha
oki,jasne, tesim sa:-), drzkaj sa
MOJENKO JASNE ZE NEZABUDNEM, KED BUDEM MATmenej robotky, ale radsej by som v klude, mozno az zajtra lebo z prace to nie je ono
soni nezabudni mi odpisat na meilik
LEBO POVEDALA DR. ZE KED TO BUDEM CVICIT TAK NA ZACIATKU MI BUDE BYVAT SPATNE LEBO SA MI BUDE UVOLNOVAT TELO-TO NAPATIE CO SOM NAZBIERALA ZA TIE ROKY.
myslis tych odbornikov co by im mali dat modreho smajlika? :D
tak a preco teraz cvicis, ked ti to robizle?
snad nie taky, ze zakopat a zabudnut kde :D
len ked mne sa to pletie tie vedlajsie s ad a PP a vsetko, ja uz ani neviem co mam z coho ale hadam dr. vie ako na to..povedala ze mi po cviceniach bude byvat este horsie..a aj je...