Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ja to skusim Lencok odlahcit,ked som bola mladsia ma boleli kolena chrbat a vravela som si to je tak zle ze ma to bolieva a drzalo ma to nejakych 5 rokov s prestavkami.Potom ma bolieval nerv tiez nejake tri roky.No a toto preslo a zacala PP.Presla ta a prisli zase nejake ine neduhy.Ono to treba rychlo vsetko preskakat a vyskusat aby nam na stare kolena bolo fajn.Ale to len na odlahcenie,no mozno to tak aj funguje.
Lencok len sa nevzdavaj.Ja som to mala 5 rokov potom som mala 2 roky pokoj a ptom ma to zase chytilo ale za rok a pol som sa dako toho striasla.Vies mala som dni ked som bola protivna a nic mi nepomahalo a nevedela som pochopit preco prave ja pretoze by ma ani vo sne nenapadlo ze take nieco sa moze stat prave mne.Ale stalo sa a treba sa toho zbavit lebo zivot je pekny a pp k tomu nikto nepotrebuje..Ono sa vsetko popdda len treba cas a aj chciet..popasuj sa s tym a uvidis ze casom to bude stale lepsie a lepsie a ked sa naucis tomu postavit odlepi sa to od teba a bude dobre.Viem ze to zvladnes a posilni ta to dopredu.Bude fajn a prejde to!!!!Drzim ti palce
problem s nespavostou je dost kruta vec. viem o com je rec. sam som mal tento problem, ale ak beriete lieky tak by sa to malo napravit. to sice moze zalezat aj od toho co beriete.
presne aj mne, ked zacnem zle spavat ide to dolu kopcom, ozvem sa potom na icq, pekny dnik
nespavost je hrozna pliaga, som na to presne ako ty, zacina mi to tak, ze zacnam zle spavat a uz sa to vezie....ozvi sa, ja tu sice teraz dva dni nebudem ale v piatok uz ano
mam icq 221 581 673
tishka ja som na tom podobne, mna trapi hlavne ta nespavost a od toho sa odvija uplne vsetko...a tiez som sa snazila bez liecikov ale akosi mi to nejde zatial, takze tiez musim ist na to pekne zvolna...som taka rada ze Vas tu mam:-), aspon niekto ma chape. Teraz idem na nakup do Metra, a potom na jogu, moc sa mi nechce ale tiez sa musim prinutit, lebo lezat doma to je este viac ubijajuce, niekedy by som s tebou rada pokecala cez mailik:-)alebo icq ak mas...idem ja teda von konecne, dufam ze to tam prezijem bez ujmy
s prestavkami papam lieciky, lebo okrem depresie sa mi deje aj nespavost, pokusala som sa aj sama z toho dostat, max bylinkami a bylinkovymi liekmi ale iba sa mi pohorsilo a dostalo do este horsie stadia. teraz som odhodlana ist na to pomalsie ale isto! ja sa nielenze citim sama, ja aj som. byvam daleko od rodiny, ludi v praci neratam, mam tu par priatelov ale aj tak toe moje pocity su vselijake. ale nasla som sa v brusnom tanci a skoro kazdy den mam bud trening, ucim alebo vystupujem a je to pre mna neskutocny relax a oddych a dava mi to vela energie a vela vole, pretoze takto aspon musim chodit von, nieco robit a zaroven robim nieco pre zdravie. ale niekedy so to uz chcela vzdat ked som nevladala a ledva sa doplazila z prace domov, uz som si chcela nahovorit, ze dnes som unavena, nejdem nikam, no doteraz som sa stale donutila, vzala som si to ako povinnost, az som si na to zvykla a uz nemam problem, na kazdu hodinu sa tesim a chodim s radostou aj ked som neviemako zmorena.
tishinka ja sa niekedy citim taka sama:-(, a papas lieciky, ci to zvladas sama, ja by som chcela sama, ale nejde to....hadam nam to raz pojde
lencok, ja mam 26 a taha so to so mnou uz 6 rokov, nie si v tom sama