Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

magdam

Čaute ľudkovia! Tak si s odstupom niekoľkých dní čítavam všetky riadky,ktoré ste tu vložili a neviem či ste vôbec postehli,že tá mishka sa akosi stratila a ja začínam mať o ňu starosť.Mishka,prosím,ozvi sa!!! To,čo sem píšete, sú super rady pre racionálne zmýšľajúceho človeka,no pre človeka v ťažkej depresii viac pomôže ľútosť ako nejaké rady,hoci dobre mierené.Človek si vtedy nevie so sebou pomôcť,všetko je nesmierne ťažké,čierne,a to aj to uvažovanie.Vtedy sa predný lalok mozgový úplne stopne a zapája sa do funkcie iba mozog emocionálny(Miloško vie,o čom hovorím).Emócie sú kurva vec,tobôž vo chvíli depresívnej epizódy.Vtedy je pre človeka nepostádateľná hlavne citová podpora a hlavne spoluúčasť.Na rady je fakt príliš skoro.Viem to,pretože som tým všetkým prešla(okrem tej anorexie,aj keď v tom období som od nej nebola až tak vzdialená)..Mishka,pokiaľ ma prečítaš,prosím ťa nemeškaj,a čo najskôr si bež po pomoc ku psychiatrovi.Všetkým nám doteraz veľmi pomohol.Koniec-koncov preto sme všetci tu a hlavne v pohode.Teraz potrebuješ lieky,aby sa ti do mozgu doplnili látky,ktorých absencia ti toto spôsobila a dovtedy,kým to začne ako-tak fungovať,treba čo najviac o tom rozprávať-najmä s tými,ktorí si tým už niekedy prešli.Si na správnej adrese,ľudia tu ti zle naozaj nechcú,len si to teraz v tvojom rozpoložení neuvedomuješ.Je to normálne,nad tým sa netráp.Všetko chce čas a ty to nevzdávaj.Nie je nič jednoduchšie ako to všetko zabaliť.Boj je ťažší,no výsledok stojí za to,to mi ver!Spomeň na časy,keď si bola vitálna a nájdi chuť tie časy vrátiť späť.Je to naozaj veľmi jednoduché.Stačí sa vystrieť,poriadne nadýchnuť a začať mysieť pozitívne.Pomoc čaká pri dverách,stačí len podísť k nim,stlačiť kľučku a pozvať ju dnu.Ak to naozaj chceš,vyzdravieš!!!Nerozmýšľaj teraz o nejakej zodpovednosti.Si silná,len o tom ešte nevieš!Si príliš mladá,tak už začni žiť a nie len prežívať!!Smelo do toho,nech sa na nás čo najskôr začneš usmievať... ;-}

inka

ahojte dievcata a chlapci,aky ste mali vikend?trochu nam primrzlo aby sme vedeli ako zima vyzera ale inak je to fajn,nie::
Veronika ty s a nam opatruj,ja som bola pred rokom operovana ,tiez zacali laparoskopiou ale potom ma museli normalne operovat a tiez som mala dobre bolesti ale potom to bolo zo dna na den lepsie a lepsie.takze sa opatruj a davaj na seba pozor.

bobec

aj ja va tu vsetkych pozdravujem...uz som konecne doma a mozem sa zacat venovat aj sebe,resp mojej PP a vsetkemu okolo toho...pekny den prajem

veronika

Čaute Chcem Vám napísať čo som včera večer prežila. Včera ma jeden kamarát prišiel pozrieť a ako som sa s ním rozprávala, tak som začala cítiť silné bolesti v podbrušku. nevedela som, čo mám robiť a bála som sa aby sa mi to nezhoršilo (keď som bola po operácií) tak som zavolala pohotovosť. Prišla až o pekných pár minút ale zatial som sa držala.
Keď prišiel doktor(konečne)tak sa mi predstavil ako hrobár(myslel to zo srandy) Najprv som nechápala prečo prišiel a tak som mu povedala že chcem normálneho doktora. On mi potom vysvetlil že je 25r. chirurgom a tak ma vyšetril. Stláčal mi brucho a bolelo ma to.Mala som to dosť citlivé.Tak mi po dlhšom rozhovore pichol injekciu.
Totiž sa to skomplikovalo. Po operácií som za dva dni dostala menštruáciu. Doktom mi povedal, že po laparoskopii by mi malo byť dobre a nie horšie. Tak si nevedel vysvetliť, prečo ma to tak bolí. Povedal že to môže byť podráždené keď mám menzes.A okrem toho som po injekcií dostala mierny záchvat kde som trochu kričala. Tak som si tej bolesti dosť užila.Teraz sa cítim trochu lepšie.
Zajtra idem svojej gynekologičke a som zvedavá, čo mi povie.