Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahoj Veve:-), ja sa mam celkom fajn. Dufam ze aj Tebe sa bude darit coraz lepsie a lepsie, ozaj zobrali ta do toho kauflandu?
Vsetkym prajem pekny dnicek
Ahoje Ako sa máte? Ja trošku uboleno, al dúfam že ma to prejde. Zajtra idem doktorke.
Čo tu čítam že tu bol nejady úchylák? No ten sa asi nevie vpratať do kože.
Asi by potreboval poriadnu príučku!!!
Dnes je Valentína a tak vám prajem veľa veľa lásky a aby ste naďalej prekypovali optimizmom. Ja zatial nemám priateľa, ale dostala som pekné sms od mojich kamošiek.
Tish budem rada, ak ma niečo naučíš :-)Už polku vecí si z bruš.tancoch nepamätám.
Tak sa zatial majte:-)
prave ste dosiahli uzasnych 7777 reakcii do prispevku :-))..pekne cislo
tak veru bobeca naozaj aj fajn den sa hodi taky predjarny u nas na v podhori
ahojte moji zlati ,hadam nas take nevytoci adminko to zmaze a bude dobre a co ked niekto nam chcel to dat jedno s akym umyslom nas to nevytoci.My vieme svoje my vieme zabojovat s uzkostou a pekne a intimne si nechavame pre seba.takze tak nech zije ten svaty Valentin
ajoj sonulik ako sa mas? posli mi ten druhy mailik na mobil, som to omylom vymazala....:-), samko ja osbne sa nehnevam, napisal si co citis! Inak aj ja Vam prajem krasneho Valentina, ja idem s priatelom na veceru, tak sa tesim:-) aj vy si ho uzite, ale hôavne nezabudnite, ze lasku si treba prejavovat kazdy den, valentin je len toho pripomienkou. Takze majme sa radi, bude k sebe mili a hned bude na svete krajsie:-)
Nehnevajte sa na mňa priatelia, že tak o tom hlupákovi píšem, ale som na neho naštvaný. Tak aspoň Vám prajem pekný večer s partnermi a tebe -honelník- prajem pekný večer s Ančou Dlaňovou !!!!! Vy ostatní mi to prosím nemajte za zlé, ale musel som mu to povedať !!!