Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
jasne mijka a kto ze ti to poradil??? hmmm? cvicit? :-)
na spartakiadu? nuz niekde mam este ten oranzovy set-tricko a gatusky co som nacvicovala ako decko-to bol ale trapas :-)))
awojteee!!!tak čo dobre som Vám poradila???lencok, milosko ...len cvičiť a cvičiť, naozaj to spolu súvisí, chrbtica a psychika.Ja si musím tiež zacvičiť, nedávno som prišla z praxe, ale taak ma bolí chrbtica a hlava, možno aj počasím...u nás je hnusne:((snežoprší:)).
brunuska nechceš sa pridať...trénujeme na spartakiádu:))
veve, moja, je mi to lúto, ale prežila si, a zvládla!!bud silná a kamarátka, to je fakt dobré, že ju máš a že si tak dobre rozumiete, a podrží ťa ked treba!!to je ozaj dôležité...držkaj sa:))
Aj ty veve a drz sa!
Brunuška máš pravdu. Nie vždy je niekto pri nás, keď to na nás príde. Preto sa radšej snažím myslieť na niečo pekné. Ale aj tak záchvat musí raz ustúpiť.Maj sa pekne:-)
Ahoj Veve davno si sa neukazala! ano pomaha to ked mas niekoho pri sebe, kecias s nim..ale nie vzdy je niekto pri nas,niekedy to musime zvladnut aj sami.
Čaute Ako sa tu máte? Doma nám nejde net a kamarát musí dať niečo do PC tak píšem z kafé netu.
Akurát včera večer som mala záchvat, ale našťastie bol menej intenzívny. Bola u mňa kamoška a ke)d videla že to na mňa ide, tak prišla ku mne, držala ma za ruku a začala sa modliť a prosiť Boha aby som sa cítila lepšie. Po chvílke som cítila uvolnenie a za chvíľku ma to prešlo. Fakt to bolo úžasné a cítila som už lepšie. Večer keď som prišla domov som si dala tabletku. som rada, že mám túto kamošku, ktorá sa o mňa takto stará.
Keď sa bude dať, tak sa ešte ozvem. Tak zatial pa.
super, aj aj sa idem pozriet na tu stranku s tymi cvikmi, ty este pekne poodychuj ked mozes:-)...ja musim robit pracu do skoly, bleeeee
dobre ranecko vsetkym:-), ako ste sa vyspinkali??? dufam ze pekne do ruzova.
Nech vas dnes nic neboli, nepicha...!:-)
lencok, niekto mi tu poradil celkom fajn a lahké cviky, pozri si stránku...www.kosmodisk.sk a www.cvicime.cz
obycajny anatomicky vankus