Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ajojte:-)
mijka brada este stipe, musim davat pozor na to , aby sa pravidelne holil,len chudacik ma vela prace:-).A ako sa mas ty?
Jej Bruni ty mozes stavat snehuliacikov, tu sneh nie je, aj ja sa uz tesim na jar:-)a potom leto, huraaaaaaa
a čo ti je brunuska???chorkaná si??:(
Mam tazku dilemu!!!!
Neviem ci sa mam tesit zo slniecka alebo byt riadne nasrata ze sa mi rozpusta moj crazy snehuliacik!! :-)
mijka ja milujem jar-ked sa vsetko rozzelena-tak si krochkam blahom ako prasiatko,vsetko sa prebudza aj to zadrichmane zviera vo mne :-)))
jooj no tak to ti verim ze sa teskas! hlavne sa liec aby si bola fit ked dorazi - viem o com pisem-bohuzial.
jeej, brunuska, u Vás je taký veľký sneh??my sme ešte nemali, vlastne včera tak trochu snežilo aj pršalo a na dnes z toho nič:( síce ja sa už teškám na jar:))a leto:))to sú obdobia.jaaj a zabudla som na frajera..príde asi koncom marca na týžd. tak sa už neviem dočkať:))
Dami pohodicka :-) nezainteresovanym sa to skutocne moze niekedy zdat ako nezmyselny pokec-ale my-aj v mojej teme- v tom vidime a nachadzame hlbsi zmysel-pre nas velmi dolezity,ktory nam pomaha v tazkych chvilach a ked nam je fajn,tak zas rovnakym sposobom pomozeme my inym-vratime co sme dostali a takto pekne dokolecka! nie len dostat ale aj vratit.
u nas vykuklo slniecko!!! jeeej a 3metre snehu-som si postavila snehuliacika-je dost crazy :-))))) tak akeho ineho si mozem postavit ja???
awooj, lencok !!! ako sa mi máš??? štípe ešte brada:))?
ste sa vyšantili:))
ano, všetky máte pravdu...čo píšete pre bejku!!!
je to tá naj téma ktorú som kedykoľvek čítala a prispela do nej.Mne ste tiež všetci čo ste ma podporovali veľmi pomohli, už sa necítim tak sama, i ked nemám skoro žiadnych kamarátov..no mám Vás cez net.
Bejka..ak sa ti to nepáči, prepáč, ale nám to takto vyhovuje- tak nepíš nezmysli.
inak nechapem ako moze niekomu vadit, ked si druhi takto pomahaju, pises ze stranka je o zdravi, a toto k zdraviu patri, podpora jedenho druhym, vymienanie skusenosti, zaujem o to ako sa druhym dari atd. ja na tuto stranku nedam dopustit.
joj bejka, mne tato tema pomohla v najhorsich chvilach, ludia ktori su tu mi podali pomocnu ruku. Stali sa z nas kamarati, aj ked len cez internet. Mnohi naozajstni blizky priatelia nepoznaju nase trapenia,ale tu si mozeme pisat o trapeniach ale aj radostiach. Tato tema je o uzkosti, a vela veci tu s nou suvisi. Takze dufam ze sa odsokujes.A pochopis o com je tato stranka. Je to jedna z tem, kde naslo utocisko naozaj vela ludi a pomohla im!!!
ahojte dlho som tu nebola ale vzdy sa sem rada vraciam lebo ked si to vsetko precitam tak vzdy mi je lepsie na dusicke.Pre bejku chcem reagovat neviem z coho si sokovana tak sa ukludni pretoze mala by si vediet ze tymto ludom pomaha to ze okrem svojich problemov sa mozu porozpravat aj o inych veciach a z hladiska psychologie je to velmi ucinne.Daj si sprchu mozno ta ten sok prejde.....som rada ze si tu tak pomahate a k tomu patria aj veci ktore prezivame a chceme sa s nimi podelit s tymi ktori su nam blizky.Dufam ze sem nakuknem uz castejsie lebo som mala toho dost.Takze pekny den vam vsetkym a hlavne vela pozitivneho myslenia.pa