Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok

ajojte:-)
mijka brada este stipe, musim davat pozor na to , aby sa pravidelne holil,len chudacik ma vela prace:-).A ako sa mas ty?
Jej Bruni ty mozes stavat snehuliacikov, tu sneh nie je, aj ja sa uz tesim na jar:-)a potom leto, huraaaaaaa

brunuska

Mam tazku dilemu!!!!
Neviem ci sa mam tesit zo slniecka alebo byt riadne nasrata ze sa mi rozpusta moj crazy snehuliacik!! :-)
mijka ja milujem jar-ked sa vsetko rozzelena-tak si krochkam blahom ako prasiatko,vsetko sa prebudza aj to zadrichmane zviera vo mne :-)))
jooj no tak to ti verim ze sa teskas! hlavne sa liec aby si bola fit ked dorazi - viem o com pisem-bohuzial.

mijka

jeej, brunuska, u Vás je taký veľký sneh??my sme ešte nemali, vlastne včera tak trochu snežilo aj pršalo a na dnes z toho nič:( síce ja sa už teškám na jar:))a leto:))to sú obdobia.jaaj a zabudla som na frajera..príde asi koncom marca na týžd. tak sa už neviem dočkať:))

brunuska

Dami pohodicka :-) nezainteresovanym sa to skutocne moze niekedy zdat ako nezmyselny pokec-ale my-aj v mojej teme- v tom vidime a nachadzame hlbsi zmysel-pre nas velmi dolezity,ktory nam pomaha v tazkych chvilach a ked nam je fajn,tak zas rovnakym sposobom pomozeme my inym-vratime co sme dostali a takto pekne dokolecka! nie len dostat ale aj vratit.
u nas vykuklo slniecko!!! jeeej a 3metre snehu-som si postavila snehuliacika-je dost crazy :-))))) tak akeho ineho si mozem postavit ja???

mijka

ano, všetky máte pravdu...čo píšete pre bejku!!!
je to tá naj téma ktorú som kedykoľvek čítala a prispela do nej.Mne ste tiež všetci čo ste ma podporovali veľmi pomohli, už sa necítim tak sama, i ked nemám skoro žiadnych kamarátov..no mám Vás cez net.
Bejka..ak sa ti to nepáči, prepáč, ale nám to takto vyhovuje- tak nepíš nezmysli.

lencok

inak nechapem ako moze niekomu vadit, ked si druhi takto pomahaju, pises ze stranka je o zdravi, a toto k zdraviu patri, podpora jedenho druhym, vymienanie skusenosti, zaujem o to ako sa druhym dari atd. ja na tuto stranku nedam dopustit.

lencok

joj bejka, mne tato tema pomohla v najhorsich chvilach, ludia ktori su tu mi podali pomocnu ruku. Stali sa z nas kamarati, aj ked len cez internet. Mnohi naozajstni blizky priatelia nepoznaju nase trapenia,ale tu si mozeme pisat o trapeniach ale aj radostiach. Tato tema je o uzkosti, a vela veci tu s nou suvisi. Takze dufam ze sa odsokujes.A pochopis o com je tato stranka. Je to jedna z tem, kde naslo utocisko naozaj vela ludi a pomohla im!!!

jasmina

ahojte dlho som tu nebola ale vzdy sa sem rada vraciam lebo ked si to vsetko precitam tak vzdy mi je lepsie na dusicke.Pre bejku chcem reagovat neviem z coho si sokovana tak sa ukludni pretoze mala by si vediet ze tymto ludom pomaha to ze okrem svojich problemov sa mozu porozpravat aj o inych veciach a z hladiska psychologie je to velmi ucinne.Daj si sprchu mozno ta ten sok prejde.....som rada ze si tu tak pomahate a k tomu patria aj veci ktore prezivame a chceme sa s nimi podelit s tymi ktori su nam blizky.Dufam ze sem nakuknem uz castejsie lebo som mala toho dost.Takze pekny den vam vsetkym a hlavne vela pozitivneho myslenia.pa