Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
mijka ale uz aj cvicit!!! :-)
ktorý špeci??ja som si tiež kúpila ked som prišla domov, dáky molitanový,je to ako pena ... anatomický vankúš. je to to čo máš ty??som čítala že môj má životnosť asi tak rok...
aj ja sedim pred pc, mala by som cvičkať, ale ked mi je kus lepšie, hned sa mi nechce som lenivec:))budem musieť ece dnes:))
lencok vankusik ti nepomoze-iba cviky a krcna je riadna svina,dokaze narobit velke problemy.
to teda je, ma hneva este aj teraz a to musim sediet za pc a pisat pracu, a krcna v prdelke, inak ja uz 5 rokov spavam na tom specialnom vankusi, ale co z toho
lencok, Milos ...tak sme traja:))je to svina, tá krčná...
nikde som nesla, dostala som taku zavrat ze az:-(, zle vidim, toci sa mi hlava,a to vsetko z krcnej chrbtice
ahojte, ja momentalne bojujem s pms :(
joj mijka, tu sa len pomaha aj mne ste vsetci pomohli, sme jedna velka rodina, aj ked sa nevidime, ale pomahame si:-)
už hádam aj hej...dakujem fakt za pekné slová...moc ste mi pomohli, čo ste ma podporili.
mam sa celkom fajn, ucenia vela...ale nejdem to brat az tak poctivo...treba aj zit:-), akurat idem s priatelom za starkou do nemocnice, takze tebe pride frajer...vidis, mas sa na co tesit:-) a okuliarky dufam pomozu, uvidis obracia sa na dobre casy!