Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

brunuska

vies bejka pri liecbe psych.chorob nie su dolezite len lieky-ale aj pozitivny pristup okolia,priatelia,zaujem ludi... tie sukromne dopisovacky ako si ich nazvala mnohym pomahaju a vsetko co pomaha je ok-hlavne nech to pomoze.

bejka

V provm rade sa chcem vyjadriť k diskusii ako takej. Som šokovaná z jej úrovne. Odpovede pridané k téme s ňou vôbec nesúvisia. Ak to má byť seriózna diskusia na serióznej stránke, tak tie súkromné dopisovačky by si mohli účastnícu vybavovať na inej stránke. Keďže ide o zdravie, mali by dopisovači naozaj poradiť, alebo nepísať. A teraz k veci: Xanax viacerým v mojom okolí nepomohol (ani mne). Keď ho budeš vysádzať, tak postupne, pomaly znižovať dávky (vynechať dávku, potom deň, neskôr dva atď.).Inak budeš mať abstinenčné príznaky a stav sa zhorší. Vyhľadaj pomoc psychológa. Kvôli poplatkom odporúčam navštíviť najprv psychiatra (iného) a ten ťa pošle k psychológovi. Ten rozoberie s Tebou Tvoju situáciu, nájdete počiatočné príčiny, vysvetlí Ti čo sa s tebou deje. A, čuduj sa svete, dostaneš sa z toho pomocou dýchacích cvičení a vedomých pozitívnych myšlienok, keď to na Teba príde(je tam asi trochu autosugescie, ale pomáha to). Dúfam, že som pomohla.

lencok

inak dnes rano som mala pekny sok, zobudim sa kuknem sa do zrkadla, skoro som odpadla, mam bradu ako keby mi ju niekto smirgloval, no moj frajer mal pekne tvrde strnisko, a ja som zliezla z koze, riadny peeling:-), no do smiechu mi neni,ked to pekne stipe, tak ale co uz narobim...

lencok

Milosko trpezlivost ruze prinasa, kym si nebudes isty uz neznizuj davku, ucime sa na vlastnych chybach, ale neboj raz pride den, kedy to zvladnes, asi este nenastal ten spravny cas...urcite plati pomaly dalej zajdes, sme bojovnici a vyhrame:-)
Lohrien u vas je slniecko? sa mate:-)

lencok

kuk:-)a dobre ranko, dnes je zamracene, ale v hadam vsetkym v dusickach svieti slniecko. Ja dnes nemam skolu, tak sa idem ulievat a oddychovat:-)....mozno nejake zadanie urobim, ale teraz urcite nie, prave pijem kavicku:-)
milosko a ty ako s tymi AD?
mijka cvicim a cvicim:-), ale to treba dlhodobo ze jo, tak ale snazim sa.

brunuska

ved preto mijka!!! :-)
no pohladam ten oranzovy oblecek- myslis ze sa do neho este narvem???
:-))))) a mozme ist na to!