Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
oki..diky moja.
ako sa ti darí inak? máš sa ok? a čo škola, učkáš sa?
ja sa mám celkom fajn, zvykám si na okuliare, je to kus lepšie. možno mi príde priateľ asi tak o mesiac na týžden tak sa straaašne teškám.
to malo byt...musela by si ho brat dlho...
ajoj mijka:-), myslim rivotril je navykovy, ale to by som ho musela brat dlho a vela... a coaxil nepoznam, neveim ake je to AD, spytaj sa svojho psychiatra
awoj lencok!!no mne to veľa nehovorí 3 a 4 generácia.a aké lieky berieš ty?
ja mám coaxil a rivotril ale netuším do ktorej skupiny patria, dúfam tiež, že nie sú návykové.sice ten rivotril, neviem možno aj je, mala som také stavy, že som si to dala len tak, aby ma to oblblo, ked mi bolo na nič,ešte ked som bola v zahraničí.
no je to tazka otazka ci su AD navykove, skor nie. Hlavne AD 3 a 4 generacie. Co mam ujov doktorov a poznaju skvelych psychiatrov, osobne sme sa boli spytat na tieto lieky. Je dolezite ake AD clobek berie, povedali ze sa nemusim nicoho obavat, ze mam jedno z najlepsich AD. A davka AD sa pomaly znizuje kvoli tomu, aby nenastala recidiva, doktor pozoruje ako reagujes na znizenie davky, tj ci je vytvorena potrebna hladina serotoninu. Ja si myslim ze AD navykove nie su,na rozdiel od benzodiazepinov
osobne si myslim ze kazde AD je navykove-z tohto dovodu sa aj nesmie prestat uzivat naraz ale postupne sa znizuju davky.vela odbornici o tom polemizuju ale ani jeden to neprizna a nepovie nahlas.
ajojte...je tu niekto??
bobec-aj ja som brala najskor neurol, pol roka a nakoniec som aj tak skoncila pri ad-ckach..
a nemas na svojho psychiatria telefon, mal by si mu urcite zavolat! z vlastnej skusenosti viem, ze treba zvazit co dalej, ci este predsa nepodrzat celu davku, podla toho ako sa citis...teraz si vo wiedni?
pekny dnik vsetkym:-)
Milosko dufam ze dnes uz je lepsie, a tu potvoru sa ti podarilo zahnat. Potvora jedna potvorska nema kamaratov, a tak sa snazi na seba uputat. Ale uz by mohla pochopit, ze nie je vitana.Vsak jej to raz dojde.
Ja akurat popijam kavicku, neviem sa jej vzdat, si ju vychutnavam:-), take pohodove nedelnajsie doobedie.