Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahojte, lencok, daj hlavne na svoje pocity, je tazke a narocne tvarit sa ze som v poriadku ked nie som. ale da sa to. co sa tyka alkoholu, treba sa naucit povedat nie. nielen na alkohol. proste nepijem. ked sa mna stale pytali, preco nepijem, tak som sa stale vyhovorila, ze uz mam svoje odpite :)) a ze preco by som mala pit, ked piju ostatni a niekto si predsa musi aj pamatat :))))
na jednej strane sa tam celkom tesim, no a na druhej...potvora uzkost,ale urcite sa nebudem silit, dam na svoje pocity
pekny dnicek, dakujem vam za rady:-), este mam dva dni tak porozmyslam...urcite dam vediet ako som sa rozhodla...ak pojdem urcite si zoberiem pre pripad potreby lieky na upkojenie a co sa tyka alkoholu ten pripitok snad zvladnem, len uz vidim, ako budu naliehat aby som si vypila, daj si vinko, daj si fernet atd. Dufam ze im bude stacit povedat raz ze dnes nepijem. Este raz dakujem za vase nazory, fakt to pomaha, aj ked rozhodnut sa musim sama.
ahoj Lencok,uplne viem co prezivas,na jednej strane tuzba na druhej strane obava.Obidva pocity budu s tebou,ale zaroven na tom stretnuti budu aj tebe mili ludia.Takze skus si na to utvorit pohlad v ktorom bude prevazovat viac dobreho.Takze pojdes na stretnutie budes mat uzite lieky nieco na upokojenie so sebou,keby bolo zle vzdy sa najde niekto komu to povies ze je mi nejako nevolno pod so mnou prosim ta pripadne odprevadte ma domov pripadne bude niekto na telefone kto ti pomoze.Cize ja by som si taketo poistky pripravila.No mozno to nebude vobec potrebne pretoze tvoja uzkost sa medzi tymi ludmi rozplynie pretoze spomienky mas v tych dobrych casoch a budes zamestnana inymi myslienkami.Pitie alkoholu ved vies ako sa mas spravat a uchlipnut si z pripitku glg nemoze uskodit a potom iste bude na stole aj ine pitivo.To zasa zariad pre svoje zdravie.Ludia s nasimi problemami sa nesmu vyhybat takym situaciam ale naucit sa ich prezivat pokial sa toho nezbavime.No a este nezabudni ze kedykolvek mozes odist a v tomto stadiu urcite by som ja nezotrvala do konca.Pretoze moja skusenost vsetky emocie vsetko vypetie sa vrati v podobe zachvatu alebo nejakych zlych pocitov.Takze ako niekto mudry povedal vsetko s mierou a v pomere k mojmu momentalnemu zdraviu.Inaksie daj potom vediet ako bolo.A zvladnes to pokial svoje sily rozumne rozlozisa pokial si to trochu aj popremyslas.
Lenčok,ja som bola vlani v oktobri na stretnutí po 25 rokoch a vobec to nelutujem.Bolo nám výborne.Tiež mi bolo kadejako,že som si musela dat tabletku.V určitom momente som myslela že to vzdám a vrátim sa domov.Ale prekonala som to a som velmi rada.A čo sa týka alkoholu.Vobec ho nemusíš.Ja som vypila len prípitok a potom som sa celý večer a noc bavila pri minerálke.A ten čas išiel neskutočne rýchlo.Neviem aký ste boli kolektív,ale my sa stretávame pravidelne každých 5 rokov.Som rada,že som nevynechala žiadne z tých stretnutí.Nakoniec sa musíš aj tak rozhodnut ty sama,ale aby ti potom nebolo zasa luto.
no lencok velmi dobre to poznam- ja som na stretavku zo strednej nesla-lebo to bol des cele 4 roky este teraz mam z toho nocne mori!!! a nelutujem ze som tam nesla a nestretla sa s tymi ludmi- s tymi s ktorimi sa stretnut chcem tak sa stretnem aj bez stretavky. takze moja rada znie-ak sa na to necitis - nechod tam.ale rozhodnut sa musis sama-ak mas co i len najmansie pochybnosti-nechod. tuto dilemu vsak za teba nikto nevyriesi len ty sama.rozhodnutia...je tazke ich robit-ale urobit ich musime-akokolvek sa v zivote rozhodnes-nikdy svoje rozhodnutie nelutuj! drzim ti palceky. pa.
awoj..podla mna je normálne že citiš nepokoj ked na to pomyslíš, mna by to asi tiež rozrušilo,ale mohol by to byť veľmi príjemný zážitok..možno by si neskôr lutovala že si nešla.záleží na tom ako si sa cítila v tej triede, aká bola spoločnosť..a najdôležitejšie je ako to cítiš ty, či by si chcela isť alebo nie.ak to bola dobrá partia, podla mna by si mohla isť, možno by ti to aj pomohlo, stretnúť sa s ludmi s ktorými ti bolo dobre, určite si budete mať čo povedať po 5 rokoch.ešte máš kus času na rozhodnutie..tak si to premysli, ak náhodou nepôjdeš tiež sa svet nezrúti..tak pouvažuj.:))
a ten alkohol, tak to naozaj nemusíš piť..no ak sa budeš citiť lepšie, tak možno vynecháš tabl.,.
ajojte, mam jednu dilemu, v piatok mame stretko zo strednej po piatich rokoch, rada by som tam isla, ale citim uzkost, toto obdobie nebolo najlahsie, ucast som uz prislubila, ale viete ked sa clovek neciti fit, je tazke tvarit sa do pohody,okrem toho tam bude kopec alkoholu, a ja neviem co robit, neporadite nieco? ist tam, neist tam? ja sa neveim rozhodnut, anikdy neveim povedat nie, aj ked sa necitim najlepsie, dufam ze poradite, inak dobru nocku vsetkym
ale mam toho vyse hlavy ale nejako sa to utrasie dufam vsetko. tesim sa na vecer na dievcata z kurzu aspon sa odreagujem
tishi a co ta trapi, nejaka uzkost, ci ta nieco bolka, zazen vsetko prec