Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
vsetkym dakujem za prispevok:-)
Ahojte vsetky babenky aj pani ..Uvarila som si kavicku tak som sem nakukla ako sa mi mate vsetci a som rada lebo tu mam pocit takej velkej rodinky a to je velmi dobre.mozem sa tu vyzalovat a hned mi je lepsie na dusi.Moja kamoska je uz na tom troska lepsie vravi ze aj vdaka mne a ja som uprimne rada ze je to tak ako je.Berie AD sadli jej a to je dobre.Ja mam obcas take nocne mory vychytim sa v noci zo spanku a je mi blbo ved to poznate na umretie no a potom si dam ako kedy neurol lahnem a dako zaspim.Rano si potom vravim ake to bolo nechutne ale vzdy ma to pochyti ani neviem preco.no dufam ze aj to raz odide.Uz som si myslela ze mam pokoj ale viete nervicky sa niekedy prihlasia..teraz dorazil ten moj pojasenec to je moj syn hladny ako vlak tak mu idem nieco dobre uvarit.Pekny den kocky moje pridem sem zas pa
mila damaxy dakujem za starostlivost:-), zatial som pripravena tam ist, ale ak by som sa mala citit zle...tak si to radsej 3 krat premyslim. Uz to beriem sportovo, nejdem sa tym zatazovat, ako bude tak bude...:-)
Este ma Lencok napadlo aj podla prispevkov aj podla seba ze v kazdom z nas je nejaka trema a neistota a slabsia chvila takze nie len ty jedina budes prezivat take pocity.Druha vec ked nebudes chciet vzdy mozes odist.Takze sa drz a drzme sa vsetci.
lencok presne viem co prezivas.ja sa tiez na kazdu akciu tesim prva sa prihlasim a ked sa to blizi tak zacinam mat pochybnosti.vymyslam ako by som sa z toho vyzula.ale vzdy idem.je pravda ze na kazdej akcii mi pride zle.niekedy viac niekedy menej.ale privodim si to sama.ked niesom zaneprazdnena kecanim tak si zmyslim ze aha ved ja mozem mat problem a zachvilu ho mam.potom to riesim tak ze sa snazim od toho odputat tak ze bud sa prejdem po vzduchu alebo sa zasa s niekym zakecam aby som nato nemyslela.najradsej chodim tam kde je so mnou manzel ale uz aj on je nauceny ze ked mu poviem ze mi je spatne tak ma nema lutovat ale nejak odreagovat.niekedy si uprostred tancovania pomyslim ze teraz tu odpadnem.a bud si idem sadnut alebo to prekonam a poviem si nech ved ma vynesu.ale to vsetko zalezi od okolnosti ktore tu nemusim rozoberat a ktore vsetky a aj vsetci pozname.to je ta nasa panika.tak ti lencok drzim palce a chod lebo to moze byt aj posledna stretavka ktoru poriadate a budes potom lutovat.
dakujem ze ste mi napisali co si myslite. Asi tam pojdem, uz sa zacinam tesit, no uvidim ako sa budem citit
Veve blahozelam ze ta zobrali do kauflandu:-), inak vies ze ja som zo Ziliny? ak chces niekedy ta dojdem kuknut.
veve tesim sa s tebou :)
Veve blahozelam a drzkaj sa!
veve tesim sa s tebou.
Ahojte Tak opäť som tu na skok. Lenčok nech sa rozhodneš ako chceš ale ja na tvojom mieste by som išla. Aspoň sa trochu uvolníš a popočúvaš čo je nové od spolužiakov. A na alkohol len toľko že teraz nemôžeš piť, lebo užívaš lieky. Nemusíš im vysvetlovať aké lieky ale len odmietni.
Ja od 5.3.Od pondelka nastupujem na zaučenie do Žiliny do Kauflandu. Minulý týždeň som bola na 2.pohovore a vybrala som si oddelenie pekáreň. Tak ma zobrali.Počula som ,že túto prácu tam chvália:-)No tak som zvedavá. Neviem či budem mať v Žiline možnosť ísť na net ale určite sa Vám ovem ako sa mi tam darí.:-)
Tak sa zatial mjate:-)
Zajtra idem mojej psychologičke na rozhovor...