Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Milosko scasti mas pravdu,ale kazdy chory sa chyta niecoho co mu dava nadej na uzdravenie.Kazdy si najde nieco co mu vyhovuje a dava silu nech sa to vola akokolvek a je to cokolvek.No nakoniec je ta najvecsia praca na nas ja to uz viem ale tiez som si pomahala.V Biblii su myslienky ktore pomahaju cistit dusu.Nemusis verit staci len pochopit co je dobre a co zle.To bolo u mna navodom na vyliecenie.pochopit ako veci a ciny suvisia co sa da napravit co odpustit co nechat tak ako je.Inak je ti uz lepsie a ako lieky ?
barunka som ti aj odpisala noze pozri mam to tak poznacene.Ak nedoslo nic tak napisem znova.
ahoj bobko.tak tak-End Naj depresivnym kockam! prisiel cas.
Ja som tiez ako mlady maval depresie, ale radikalna zmena nastala, ked som uveril v Boha a odovzdal som Mu svoj zivot. Odvtedy viem ze som v Jeho rukach a bez Neho sa nic v mojom zivote nestane.
Ahojte....Chcem sa Vas opytat nepocitoval niekto z vas pri uzkostiach aj tlak v ociach alebo v hlave? prípadne tŕpnutie na tváry ci v usiach? robili mi uz vsetky druhy vysetrení a nic mi nenasli. Zacalo to vtedy ked zacali aj uzkosti..Teraz som z nich vyliecena nemavam ich vobec ale tieto problemy ostali a strasna unava...mam len 21 rokov neviem co robit. Dopredu Vam moc moc Dakujem
musím už ísť.majte sa pekne,prajem pekný bezdepkový víkend.ahojte
ahoj damaxy.som rada,že si konečne tu.posielala som ti mail,nedávno.ako sa máš?
som rada kacka ze ste sa spojili a nech zitka da aj mne potom novy mail
Damaxy písala som Zite sms a tiež sa jej nedarí posielať maily, takže si chce urobiť novú schránku.