Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

Milosko scasti mas pravdu,ale kazdy chory sa chyta niecoho co mu dava nadej na uzdravenie.Kazdy si najde nieco co mu vyhovuje a dava silu nech sa to vola akokolvek a je to cokolvek.No nakoniec je ta najvecsia praca na nas ja to uz viem ale tiez som si pomahala.V Biblii su myslienky ktore pomahaju cistit dusu.Nemusis verit staci len pochopit co je dobre a co zle.To bolo u mna navodom na vyliecenie.pochopit ako veci a ciny suvisia co sa da napravit co odpustit co nechat tak ako je.Inak je ti uz lepsie a ako lieky ?

milli

Ja som tiez ako mlady maval depresie, ale radikalna zmena nastala, ked som uveril v Boha a odovzdal som Mu svoj zivot. Odvtedy viem ze som v Jeho rukach a bez Neho sa nic v mojom zivote nestane.

aisha

Ahojte....Chcem sa Vas opytat nepocitoval niekto z vas pri uzkostiach aj tlak v ociach alebo v hlave? prípadne tŕpnutie na tváry ci v usiach? robili mi uz vsetky druhy vysetrení a nic mi nenasli. Zacalo to vtedy ked zacali aj uzkosti..Teraz som z nich vyliecena nemavam ich vobec ale tieto problemy ostali a strasna unava...mam len 21 rokov neviem co robit. Dopredu Vam moc moc Dakujem