Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Chcem sa Vás ešte opýtať,ohľadom priateľa.teraz je v zahraničí, má astmu, a prvý záchvat dostal pred v januári pred tým ako sa mal vracať bezomna. no záchvat to nebol astmatický, on proste mal pocit že sa nevie nadýchnuť, nevie dýchať asi aj pocit na zadusenie a strach. jeho mama mi vravela že to nebol záchvat astmatický lebo jeho starká je astmatička, takže ona vie aký je záchvat astmatický.
tiež je dosť psychicky labilny, odkedy je tam mal viacero záchvatov...ale asi nie tých astmatických.
Vy čo máte PP, tu píšete o nejakých záchvatoch...aké sú tie záchvaty?niečo podobné, strašný pocit strach že sa zadusíte, pocit že sa neviete nadýchnuť??neviem aké dlhé sú tie záchvaty, no vravel mi že niekedy to trvá aj hodinu, a väčšinou to máva v noci., a ked sa cez den rozruší.
myslíte si že by mohlo ísť o PP?
kompletné vyš. v januári už nestihol, no aj obvodný mu povedal, že ten záchvat, prvý mal psychosomatický či niečo podobné.teraz príde tak sa dá vyšetriť.
Len by som chcela vedieť, Váš názor, ak máte s niečím takýmto skúsenosti..dakujem
no ze strgaciu....vymyslam si lovicka :)) strngaciu alebo peniaztekovu satku.
inak adrenalin nehrozi ale vysoke davky endorfinov ano!! :D tesim sa na tvoje pokroky
strgaciu satku? :) v ba to zozenies, napr na mileticke, my predavame v studiu, este na par miestach sa da ale tam nie su velmi kvalitne. co som kupila na mileticke tak je to z hrubsej latky, nie taka ta tenucka a neodpadol mi ani jeden peniaztek a to sa s nou natriasam uz viac ako rok a pol. tie tensie ak je nekvalitny materia tak sa zvyknu trhat a dost z toho opadava. na treningy je podla mna vyborna. zase si ale vyskusaj aby ti nebola prilis tazka.
ano su to krasne ladne zenske pohyby a ve
Ahojte Všetci:))
Brunuška, mijka nedopadla nijak, potrebujú aj nemčinu ktorú vôbec neovládam, nebolo by to zlé, ale čo už.
majú viacerých kandidátov aj s nemčinou, takže ani nečakám, ale nerobím si z toho ťažkú hlavu.
Dnes som bola na masáži, bolo naozaj fajn, dobre ma pomasíroval, dal mi olejový zábal, a ešte kus napravil chrb.
Tak som teraz spokojná:))
Dúfam, že mi to vydrží zopár dní.
páči sa mi to veľmi.Sú to veľmi jemné, ženské pohyby.Uvidím ako sa mi dariť.Veľká produkcia adrenalínu mi nerobí dobre.
ešte budem potrebovať to hrkotavé čudo-s tými plieškami-ešte neviem ako sa to volá.Kde si si to zhnala?
len dufam, ze dava pozor na drzanie tela! tak sa tesiiim ze sa ti to paci :))
no máš pravdu išla dosť rýchlo s nami,áááááále mi sme šikovné.Je to len kurz na tri mesiace,2x do týždňa 1,5 hodiny.Dnes idem znovu.
ano barunka-veci treba robit s radostou a potom nam prinasaju radost !
som sa zasmejkala...to musi byt ine sidielko...pod dinosaury??? :-)))
ahojte vsetci!
barunka to nejako hopom na vas isla, to je nejaky intenzivny kurz? alebo len otvorene hodiny? lebo ja s mojimi az teraz idem zacat osmicky predne a zadne. preco na vas zazerala? mala sa USMIEVAT, ja sicd tiez drbem baby ale len pre ich dobro :D a vystupovat chod, je to fantasticky pocit!