Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
k tym stromom....zakychano :(((
supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer !!!
:-))))))))))))))))))))))))))))))
zda sa mi ze to mate nejako hopom. ale ked si spokojna tak je to ok . no vidis, ja som si vravela, ze si tam urcite najdes spriaznenu dusu :)
masmoudi
ahoj barunka, baladi=masmoudy=saghir to je druh folklorneho tanca,ktory sa tancuje s patami na zemi ked mas toto na mysli..... to co mate za cvicitelku? dava aspon pozor na drzanie?
ahoj damaxy. už si zahájila jarné upratovanie?
ahojte.
tish-včerajšie tancovanie už bolo oveľa lepšie,aj keď z tých osmičiek som úplne mimo.Učili sme sa otočky a balady...?:o)Musím sa postaviť bližšie,aby som ju aj počula,nie len videla.
cítim sa inak skvele,že dokážem vyjsť medzi ľudí bez toho,že by bol niekto z príbuzných stále so mnou.I keď švagrinka sa dala preradiť z večerného kurzu do toho môjho.A ešte som sa zoznámila s jednou babou,ktorá ma ukecala na kalanetiku.Tak skúsim aj to.Potrebujem pohyb,keď nebudem vládať - nemusím chodiť,tam sa platí na mieste nie dopredu.
pekny den vsetkym
veve urcite sa ozvem :)
Ahojte
Tak a som už doma. Včera pred polnocou som prišla zo Žiliny. Zajtra idem na školenie ohladom kauflandu. Som trochu viacej unavená. Do nedele by som mala mať volno.
Tish budem rada, ak mi niečo pošleš:-) Môj mail: srogoncikova.veronika@post.sk
Lenčok tebe som už poslala mail.
Tak sa zatial majte:-))