Úzkosť

brunuska

hej zo mna si priklad neber- vyskusam si ho dat na hlavu-mozno zaberie :-))) aj ked mne uz asi nic nepomoze! co sa tohto smeru tyka :-)))
a ved ked dorazi pan maser tak ti moze byt fuk ci vonku prsi,snezi,svieti slnko alebo fuci :-)))

mijka

tak ten tvoj názor na mogodisk do úvahy asi nebudem brať:))
ja s ním sedím aj teraz,ale neviem:))
u nás tiež zima, a vííítr aký:(, no fujjj, a ja som sa už tak tešila, bolo tak fajne, teplučko.no, hádam, kým príde pán masér:)bude pekne..xixi

brunuska

jaaaj ty srandujes s tym ze by???
ja nie :-)))
pocuj dako mudro piseme-sifrovane- to mi holky umime :-) sme proste dobre a uzasne! na masaze chodis?krcka boli- trapi este? a co psychika? a ten kupel ako si dopadla???

brunuska

jasne mam- co ti ja viem mijka-mala som to asi 2 krat :-)))))) stale to niekde zabudnem :-)))))
a co som dnes robila??? krizom slami som neprelozila :-))) vonku ma skoro odfuklo-brrr-hrozna zima

mijka

máš????a čo si mi nenapísala minule som otvorila tému kosmodisk, ma zaujímalo,či to fakt účinkuje.
tak ako,si s tým spokojná????
jasné, babky s mozgodiskom:))

brunuska

jeeezis mijka! :-))))))))))))))))))
ja som normalna heteracka! :-))))
tak som sa rozsupla=pozostatky=opicka...
a to ze by... :-)))

brunuska

jaaaj tak to uz mas zapar dievca-sa tesis co??? na poriadnu masaz! :-)))) zatial postaci aj ta stranka-inak fakt dobra! :-)))
hej kosmopisk mam aj ja-pocuj mijka to sme ako stare babky s kosmodiskom :-)))

mijka

masírovať bude, ale až o týžden, ale to už hádam vydržím...pri najhoršom navštívim tú stránku:)))
inak celkom fajn, včera mi došiel kosmodisk, tak testujem..som bola naštvaná až som ho do koša hodila, nesadol mi, no už som na to prišla:))
a ty ako???z čoho tá super náladička???co si dnes porábala?či len na zdraví vypisuješ:)))xixi