Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
hej to ze by ... bolo vcera! :-)))))
vidim vidim :-)))) no kde sa flakas kocka!!!
pocuj mijka ty ma takto spehujes??? ked vies o tej opicke??no ako mas dievca? krcka? ci priatel uz masiruje??? :-) sem s infoskami som zvedava!
nože prezrad, z čoho taká náladička????:)))že by.....????
haló, haló...tady..tady:))
Zdravim uzkost !!! :-))) aj vy mate taku skvelu naladicku ako ja??? :-)))
ste zvedavi cim je to sposobene-ze???
:-)))
a cakam na mijku...
Všetky odporúčam prečítať si knihu: OVLADANIE VEDEOMIA SILVOVOU METODOU, José Silva, Philip Miele. (vidal toho aj viac napr. SME SCHOPNI LIECIT, J. Silva, Robert B. Stone)
Ja na tom pracujem snaď pomôže!!! A dúfam že aj vám - hodne zdaru!!!
P.S.: Kto to pozná alebo spozná rád sa o tom porozprávam. Tak mailujte
Čaute Ja sa mám tak uponáhlene. Dnes som bola na školení a tam som sa dozvedela, že zajtra a pozajtra mám ísť na výpomoc do Trenčína. No skoro ma šľahlo...tak som si pekne naplánovala výkend a teraz toto! No už som sa s tým zmierila, že žiadne volno nebude. Našťastie mi dali poobednu.S jednou kolegyňou budeme hľadať kde je v TN kaufland. Ale aspoň budem vidieť ako sa v tom kauflande tam robí.
Lenčok ďakujem za mail a napíšem keď budem mať trochu viac volna. V utorok a stredu by mi mali dať volno(no to dúfam, ak sa nič nezmení).Asi ide na mňa niečo lebo ma bolí hlava a trochu hrdlo...dúfam, že choroba sa bude odo mňa držať ďalej.
Tish budem rada, ak mi niečo pošleš:-)
Jar veľmi zbožňujem:-) Tak sa zatial majte:-ň
barunka krasny vikendik zelam!!! :-)
važení,já odcházím!moja pracovná doba o chvíľu končí.Ešte chcem dokončiť jednu sudoku,ktorú mám rozohratú od rána a potom padám.Majte sa ako chcete,moc nečumte na pc a bežkajte von.papa v pondelok
hej a my sa tu trapime :D