Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
kde je taký levní masér???????????????????
zatiaľ som bola iba 2 krát, a to u dvoch rôznych, tento druhý bol fakt dobrý:))ale starý, som bola v rozpakoch:)))xixi, tak som nespala, no možno nabudúce..heh
a ty si zas na co zvedava mijka
:-))) ???
napíš v maili som zvedavá, nooo, pjosíím, raketka:)))
zatial nie mis.
Bruni, máš maila.
to by si chcela vediet co??? :-))))
nepoviem...ale inak vyzera!uaaaaaaa
:-))))a este ta aj domov pride spravit
:-))) myslim-masaz!
jeej mne ide :-)
tak ale ked si to mala kompletku tak to si zas nemala az take drahe!!! a sestri peniazky...lepsie ako na kraviny- minut na masaz-pocuj a nezaspis pri tom? mne sa to stava :-)
neboj mijka- sisi si bola sisi aj budes- a tiez som bola na nervy,na prasky ked som bola fyz.chora-ale to mas zacarovany kruh-ked si fyz.chora- mas dosratu aj psychiku a ked si neni psychicky ok tak ochories aj fyzicky...tazko z toho kola von-ale da sa- pozitivnym myslenim!a bude aj fyzicno aj psychika ok! aj chrb aj krcka ok! ved ta priatel napravi ked dorazi-neboj! aj usmev bude aj vsetko...ver starej rakete :-)
to je dobré..šiši..sranda musí byť..ja som tiež taká, ked som zdravá, ked ma nič netrápi:)ved vidíš, ako teraz vypisujem,a minule som ešte krokodílie slzy ronila, že zomriem...som tiež na hlavu:))síce aj teraz ma bolí tá svina chrb.:(
u nás je masáž drahšia od 130,ja som platila 200, masáž 150 a olej zábal 50, ale ma aj naprával kusok, fakt dobré...pol hod. masáže, potom 20min.zábal..no paráda, len keby tých penazí bolo viac, že by si to človek mohol častejšie dovoliť:(
kde máte takého levního maséra??
a tak co sa budem stale len vychvalovat- potom mi tu dami zavidia
:-)))) aka som uzasna! ale vsak to sme vsetky-len niektore o tom este nevedia- vsak mijka-poradme im ako na to :-)
tak sranda s tym kupelom :-)
kolko stoji u vas masaz?? u nas len 100 sk.to neni tak moc- ked si das aspon dva krat do tyzdna-ale vsak dojde priatel - tak usetris :-))))
aaaale mne ti na tu moju sisi hlavu ani kosmo ani pisk nepomoze!!! :-)))
a inak som triezva a ziadne lieky neberiem..to ja mam toto od narodenia
:-)))
kúpel dopadol v pohode, až na to že nám došla teplá voda, tak som si ledva ľahla do vane:((
u maséra som bola, fajne, fajne...ale drahuo jak svina:))jéé, ako to píšem...že som taká geniálna:)
a psychika, trápi ked trápi chrbtica:(
ale ty sa pochvál!!zdravá ako rybka, s kosmo na hlave:))