Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
brunuška, teraz zháňam nejakú psychol. v Senicni, nie súkromnú, len problém je, že sa vlastne všade platí, ak nie si objednaná, nie? U všetkých lekárov:( Ja tie peniaze nemám:( Mám leda na cestu. A chcela by som ísť hneď zajtra, lebo už teraz je neskoro:(
mis. skus sa s tym psychologom dohodnut, napriklad, ze tie peniaze prinesies inokedy. Teda ak si pyta peniaze
mis.nebudes platit len uz prosim chod!!! urob uz krok vpred-prosim!!!
giv., ak by som si to musela zaplatiť, bolo by to okolo 300Sk:( Myslím, že je to dosť akútne a potreboval by som ísť čo najskôr- aj zajtra:(
a kedy vlastne letime?
Ňo sestra na to sa ty nespoliehaj !!! uz si videla a spoznala skutocneho anglickeho chlapa??? pfuj- zlati slovaci-nedam za nic-nasich chlapov !!! najlepsi taky echt anglican- rysavy hnus :-)))
neboj sa sestra moja- par chvil pri mne a budes uzivat vsetko ! :-)
giv to nevadi, nie si evidovana. Hlavne, ze vies ake pocity mas, ako na teba vsetko vplyva a tak
ahaaaa, takze som najlepsi kandidát :)))
dobre, ale ja som taky nikde neevidovany pacient. ani som nic neuzivala....
brunus, počkaj,co ak ma tam za morom poliečia? idem do kralovstva, takze tam urcite stretnem nejakeho princa!...je pravda,ze par ich uz budem mat pribalenych,ale aspon si ich podelime :)))
to nevadi, ale skusenosti mate:o)))
inak uz vas ,, z dialky"poznam vsetkych.