Úzkosť

giv.

miska, neviem....odpovedzte skúsení!!!
brunca, neboj, Miloš tam bude mať žehličku, bez nej ho k tebe nepustím!!
jasne,že hradím všetko...z bobcovho výsluhového dôchodku. každý musí niečím prispieť.
aj mishinku berieme so sebou!!! pribalím jej tam psychológa a kým doletíme, tak bude terapia hotová.
ak bude niekto robit zle,tak psychologa supneme k nemu do kufra,aby bol aj on uzitocny,ked sa s nami zvezie!

Dee

hiv ja som tiez pritulna, mne vadit nebudete a s brunuskou som dohodnuta, ze si z vas napisem diplomovku, takze ako inak sa dozviem viac,nez ked sa na mna nalepite?:o)

Dee

mis. ked nevies zaplatit, tak si vyber statneho psychologa. Aj niektori sukromni totiz maju nieco hradene zo ZP a popri tom este beru od klientov peniaze

Dee

mis. objednat by si sa mala, aby si ta vedel zaradit do svojho "rozvrhu". Mozno staci len telefonicky a nemusis mat doporucenie od obvodneho lekara. Ale neviem to na 100 percent

giv.

Dee....už som ako vajce na vandrovke :))))
tak hybaj aj ty s nami, pôjde sa nám veselšie!! odborníka ešte nemáme...ale vedz, že sa ťa budeme držať ako najprítulnejšie zvieratká....pijavice!
:)))

brunuska

tak giv sestra moja neostava ti nic ine ako zobrat svoje sukromne lietadlo pre nas-a ideme vsetci na vylet !!!! giv nam to plati ! :-)))) jeej super !

mis.

Myslíte, že môže psychológ prijať pacienta aj bez objednania bez toho, aby si to musel pacient zaplatiť- tú terapiu bez objednania? (Keď sa ide ku psychol., ktorú hradí ZP)

brunuska

brunca je uz davno NAJ KOCKA ! :-))
vsetci zo mna maju depky,uzkosti, panicke zachvaty :-)))) ktovie co sa stalo tutok Miloskovi :-))))))))))))))
panika ahoooj ako sa mi mavas?? lepsie? giv pocuj-ja s nim do jedneho kufra nejdem!!!! :-)