Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tak to uz my s giv nestihame DEE
:-)))))) my uz davno nie sme adolescenti :-))))) my sme stare rakety!
misha,mame aj take dni...veselsie,tak to treba vyuzit. vcera keby si ma citala...tak hroza!
misha,pockame,kym sa vybavis u psych.a pojdes a nami.takze to vybav cim najskor,aby sme nezmeskali nase lietadlo,ok?
a peniazky ti neda niekto doma? potom by si ich vratila.pozicaj si,ak su nutne.
o com ta diplomovka??? stale som nepochopila. o nejakych psych.vykyvoch?
giv, temu si vyberiem az za pol roka, ale rada by som nieco s depresiou, alebo aj s uzkostou v adolescentnom veku
panika to je fajn- no rozveselim vas tu trosku-nebojte sa - som dobra a slusna slubila som adminkovi :-) sekam dobrotu! do tych tem ja uz nechodim !
no dnes som tak priserne zmokla-ale niekto tam hore si zo mna robi prdel len co som dosla domov prestalo prsat a zacalo svietit slnko-az som sa nahlas rozosmiat musela!!! no co uz toto je??? len slied panika-takych nas je tu viac-sliedicov,spehunov :-)
miska, to asi zalezi na psychologovi, skus a spytaj sa ho, tym nic nestratis. Ale nespoliehaj sa na to, ze ta hned prijme, mozno ma na zajtra svoj cas uz rozdeleny. Ale zasa, mohol mu niekto aj ochoriet a nepride a miesto neho moze zobrat teba. Urcite to skus
ahooj bruni,mam sa dobre, lebo som cely den spala.Vidim,ze aj tebe je fajn a tesi ma to. Chcem ist spat do postele, ale som nechutne zvedava, tak tu sliedim v roznych temach. uz je tu zase typek....
giv., si veľmi zlatučká...vidím, že ste tu všetky také veselučké...to je krásne čítať.
diplomovu z nas napises, Dee??? a to už na akú tému?
jasne Dee len aby si mala este silu tu diplomovku potom dopisat :-) lebo tato giv ti je fakt hrozna ! ale pst nehovor to nikomu :-) ja nie- ved co uz ja..taka dobra som,neviem co maju vsetci...stale...
Dee, ja by som potrebovala ísť hneď zajtra:( Viem, že u štát. psychol. sa neplatí, skôr som chcela vedieť, či by som si musela zaplatiť, keď nie som objednaná..