Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ako vsetko? nerozumiem, to mate len jedne kurz a v nom vsetko? lebo u nas to mame podelene, zaciatocnicky, mierne pkrocile, stredne pokrocile, pokrocile atd, v kazdom sa baby ucia nove veci, najprv zakladne prvky a potom postupne izolacie a koordinaciu, drzanie ruk, zavoje, kahance...ked to hovori, tak je to pravda, ja babam neklamem, hlavne ked vidim pokrok :) peniaztekovu satku si mozes zohnat na mileticke, predavame ich aj v nasom studiu. alebo je este mozniost ak mas nejaku strapcovu alebo obycajnu, ze si uviazes len taku trojuholnikovu. ale na zaciatok je dobra s peniaztekmi, tam je pekne pocut akcenty, shimmi, izolaciu hrudnika a ramien.
no to vieš, mi to musíme všetko stihnúť za tri mesiace,ale až na pár výnimiek sme celkom šikovné(hovorí učiteľka-možno preto,aby nás neodradila)chichi
tú šatku musím ešte nejako zohnať.S ňou to je oveľa krajšie.
jeziiis to aky rozvrh mate u nas sa tavu ucia az mierne pokrocile!!!
ale mozno ste dobreeeee:)) ked si pravacka, tak mas dominantnu pravu stranu, preto ti lava nejde, mne strasne nesli lifty a dropy na lavej, to je len o zvyku :)
halóo tish si tu? včera som tomu na brušných riadne teda dala.učili sme sa ťavu-v pohode,otočky v pohode,baladi-v pohode.Ale kroky na ľavú stranu dozadu-chaos a hrúza.
dnes idem šiši doktorke,som zvedavá čo bude.Ma asi zfúkne za lieky.Za dávky,ktoré si tak ,,úspešne´´znižujem.potom napíšem
brunuška, ja bez tbl. nezaspím...užívam ich denne. A zajtra jej zavolám, dám Ti vedieť...ďakujem.
mis.namiesto tabletky na spanie si rozmiesaj v 2dcl teplej vody velku lyzicu medu a to vypi-zaspis ako babo. neboj mis.vsetko bude ak ma byt-hlavne s kludom.zoberu ta-daj vediet dobre?
brunuška, viem, že ma zajtra nezoberú, ale aspoň keby to išlo v piatok, lebo víkendu sa už nedožijem:(....a hej, spinkať, idem si dať tbl. na spanie. Nevieš, čo by pomohlo, aby tá tbl. skôr účinkovala? Dlho trvá, kým zaberie, aj 2h!!!:(
mis.zavolaj- a mozno ta zoberu hned. a prosim ak nie-nerozmysli si to dovtedy dobre? drzim palceky moja.spravne rozhodnutie-som na teba hrda-len ho dotiahni do konca-dobre?!
a ideme sa vyspinkat nech sme este krajsie ako obvykle-ak sa to este da
:-)
Ďakuejm za rady.
Už mám aj tel. číslo. Prinajhoršom sa skusím objednať na piatok, zobrať si v práci dovolenku, ten jeden deň snáď vydržím, aj keď teraz cítim, že nie:(..ale vydržím...musím...
giv., viem, že som s tými peniazmi trapná, ale fakt toľko nemám:( A doma sme pohádaní už asi 3týždne:( A kamarátov nemám...Ale urobím to ako píše brunuška..radšej zavolám...