Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Veve, Boh síce má všetko v rukách, ale so svojim problémom musíme prísť k Nemu a odovzdať Mu ho - inak sa vždy v tú nevhodnú chvíľu rana otvorí a ja reagujem tak ako nechcem (Rim.7,15).
Ďakujem ti Mijka. Vôbec som to nečala že sa dáme dokopy. Poznáme sa dlhšie a on sa do mňa zaľúbil hneď od začiatku, ale ja som ho stále odmietala. Musel dosť o mňa bojovať, ale nevzdal sa. Potom nečakane som sa do neho zaľúbila. Je to pravda. Láska prichádza nečakane a vtedy, keď to najmenej čakáš. Už som tomu neverila, že to raz zažijem.
Dobrú nocku:o)
jééj, Veve...to som veľmi rada, že ste sa dali dokopy:)))
Vidíš, pomaličky sa všetko začína obracať na dobré:)))
Bude to pre teba veľká pomoc i podpora, ked ho budeš mať pri sebe, budete sa lúbiť..a najdôležitejšie je, ako píšeš, že je pri tebe aj pri tých hnusných záchvatoch!!
Určite ti to pomôže:))som fakt veľmi rada..tak sa držkaj..papa
Ahojte :-) No po krátkej chvíle sa znova ozývam. Nie, neutiekla som z domu. Bol to len môj hlúpy nápad a konala som impulzívne. S otcom som sa ešte poriadne nerozprávala, ani nemám chuť ale viem, že mu musím raz všetko odpustiť. Veď aj on je človek, ktorý je vo vnútri zranení a potrebuje pomoc. Viem, že som neni dobrá dcéra a dosť mu komplikujem život ale už si nenechám skákať po hlave. Som dospelá a chybami sa učím. Potrebujem dlhší čas aby sa rany z detstva postupne zahojili. Verím, že to má Boh vo svojich rukách,
V piatok a v sobotu idem na výpomoc do TN.Vôbec sa mi tam nechce, ale už vo štvrtok u nás sa otvára kaufland.
Jednu dobrú správu vám napíšem. S jedným kamarátom čo som u neho bola ubytovaná sme sa dali dokopy. Som rada, že ho mám. Ľúbime sa a pomáha mi, aj pri záchvatoch. Je to veľmi dobrý človek a som rada, že sa stal mojím priateľom.
Tak sa zatial majte:-)
Vaša Veve
veru tak via to je najlepsia prva pomoc
ahojte uzkostniari,vidim ze sme sa opät rozrastli o novych ludi,mam taky dojem ze tema uzkost a depresia je v poslednej dobe dost skolonovana a v casopisoch a mediach,co je dobre,myslim ze v dnesnej dobe to uz nemalo byt tabu.vidim ze sa venujete roznym aktivitam,to je super.ja som zistila ze pre mna najlepsim liekom je nakupovanie,vzdy ked ma pochyti nejaka panika,kupim si nieco pekne co ma potesi a hned mi je lepsie..
drziiiim ani sa mi pisat nedaaaaa ufff
to fakt.
musím už ísť tej šiši doktorke.Drž mi palce.Som zvedavá čo vymyslí.ahoj a pekný deň
caro orientalneho tanca je neodolatelne :)))
no tish ja ti neviem.Toto je prvý kurz brušných tancov,ktorý sa v našom meste vôbec koná.Možno bude nasledovať aj pre mierne pokročilé.
neviem, aký má cvičiteľka plán.Moc toho nenakecá,len drvíme tanec,ale mne to nevadí.Mňa to úplne očarilo,veľmi sa mi to páči.