Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
barunka to aj mne Dr spominala, ze vacsinou ked zeny porodia, tak sa zbavia aj PP, lebo nemyslia na PP, ale maju povinnosti s detickami:-)...nieco na tom bude, som si uvedomila, ze kym bol semester som bola ako tak v poho, potom prislo volno, Vianoce....a ja som mala zrazu vela casu a bum...takze fakt je ze uzkost a depka utocia prave vtedy ked je klud.
ahoj barunka, ja idem o chvilu k lekarke aby ma vypisala na pn z gyndy, aby som raz mohla mat deticky. drzim palceky, mne osobne je xanax slaby, neviem ako to bude so mnou.
tish:bola som včera u šiši doktorky a rozprávali sme sa o deťoch.Chcela som počuť úprimnú odpoveď na otázku:pp a tehotenstvo.Povedala,že má pacienky,ktoré napriek pp porodili detičky a po pôrode v tom zhone nemajú na nejaké úzkostné stavy jednoducho čas.Však vieme,že telo v strese funguje lepšie,v kľude sa väčšinou dostaví úzkosť.Takže jednoducho to zvládneme.Nemáme o sebe pochybovať!Dohodli sme sa,že postupne pomaličky vysadím xanax(už to trvá rok) a potom sa uvidí.Nemáme sa kam ponáhľať.Takže tak.
Veve ty si dobrá psycho:))aj tak ta vyhodia z Kauflandu, lebo to tam nezvladnes alebo tam dostanes nejaky zachvat a ludia budu mat aspon teatro:))a foter ti dobre vynada
ahoj lenčok,škoda,že som to nevidela.Určite by som donútila pozerať to aj môjho manžela.Snaží sa ma chápať,ale niekedy mu moje stavy idú na nervy(potom sa cítim ešte horšie,lebo cítim,že som na obtiaž)Prvý rok bol skvelý,chápavý bol mi oporou,ale teraz ho to otravuje.
trosku som ti skomolila meno:-), prepac
ozaj a vsetkym dobre ranko:-)
malutka34 ja tvoj liecik nepoznam, nemam s nim skusenosti, mozno ostatni z tohto fora, urcite ti napisu, ak vedia...papa
Ajoj Veve, som za teba velmi rada:-) a ked ho sem do ZA prides navstivit ozvi sa mi, budem sa tesit:-)
Inak vcera na Čt1 okolo 21:00 davali pribehy ludi, co bojuju s PP, depresiou, ...som to pozerala, velmi dolezite je liecit sa, ak clovek skoro vysadi lieky, len sa mu to zhorsi, a to dlhsie sa z toho dostava. A je vela ludi, ktori sa hanbia priznat si to, ak to nahodou niekto taki bude citat, nech si uvedomi, ze aj toto je choroba a ked sa lieci je velka sanca na uspech. Primar psychiatrie povedal ze pri PP pri spravnej liecbe sa z toho dostane 90% ludi, pri depke 70-80%, ostatne psychozy 50%. Takze hlavu hore a bojujeme:-)
P.S. tu rozumej: problém = krivda, neprávosť, moje sklamanie,...