Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

aljoška

Liza,vonku je krásne,svieti slniečko,hor sa niekde do prírody na prechádzku.Tam vypni a vyvetraj hlavu.Aj ja sa chystám.

brunuska

pfuj ja som zlenivela-idem cvicit jogu- teda chcela by som-ak odolam mojej postielke :-) dufam panika ze sa s tym casom vyrovnas,ja viem bude to velmi tazke :-) drzim ti palce a vela sil !!!
:-))))

brunuska

:-))))) ano ja som sa tiez zacala ukladat znovu na zimny spanok :-))) aj zasoby som si tiez narobila aby mi nahodou nebola zima-pre istotu :-)))) a dnes? nooo premyslam ci idem cvicit- lebo ako tak kukam na to moje zlaticko do ktoreho som sa taaaak zamilovala- ako ma vola:"Poood sem,poood som teplucka,makucka...." sakra! co teraz?
toto bude chciet vela vela sil-zvladnut to! :-)

panika

Ja som to štelovanie prepasla prvykrat v zivote.No neviem,ci sa s tym vyrovnam :)Prespala som skoro 3 dni a teraz zivam.Nejak som si na tu postel zvykla.(Predvcerom som si urobila tukove zasoby ako medved,tak neviem co sa tu divim)

panika

no s tym casom si ma dostala.Vzdy uz vecer poctivo menim vsade cas ale vcerajsok bol taky, ze to idem, urobit az teraz.

brunuska

Dobre ranko aj ja vsetkym- ahoooj panika :-)
ano dnes by uz malo byt ok-vtaciska skriekaju,aj slniecko uz svieti-este sa prebrat a preorientovat na novy cas- taka blbina :-( akurat premyslam kolko je vlastne hodin-kto si dovolil ukratit ma o hodinu spanku??? aaaaaaaa
neznasam nedelu-taky lenivy den- a fuj takato uhundrana som vstala :-)))
tak prijemny den vsetkym a bobec sa zas neukazal a nezahlasil !!!!
na soncu si matne pamatam-ale jej tvar si uz tusim nevybavim-je blondinka ako ja ci nie??? :-)