Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok

prijemny vecer vsetkym prajem:-)
Veve som rada ze si to zvladla:-)...uzivaj si lasky, ked ju teraz mas...drzkaj sa

Veve

Ćaute :-))
Aký je dnes kráásny deň:-))) Dúfam, že nebude až tak škaredo ako tento týždeň. Včera som prišla z TN a som z práce unavená. Musela som ísť z kauflandu na stanicu peši, lebo som nestihla autobus. Ale čo už aspoň som sa prešla.
Lenčok ja som ČT1 o úzkosti a depresii nestihla. Tak som to nevydela. Ale aspoň si to ty sledovala. Lenčok ako sa tebe darí? Dúfam, že tá chrípka už ustupuje alebo žeby zmizla? Na mňa asi niečo lezie. Bolí ma hlava...
Mis. pokial nechceš užívať AD tak neviem prečo by ťa do toho mali nútiť. Musíš im povedať , že ich odmietaš inak ti ich asi dajú. Na silu sa nič nedá.
Mijka ďakujem za pekné povzbudenie.
A tomu kto o mne napísal že to v kauflande nezvládnem tak mu odkazujem nech sa nad sebou zamyslí. Tomu by som priala zažiť taký záchvat aby ho prebral. Takže to nezvládnem? Kto tu píše tak hlúposti, tak to ma vôbec ale vôbec nepozná. Či raz odídem z kauflandu alebo ma vyhodia to nie je podstatné. Dôležité je aby som vydržala a nie aby som sa tam trápila. Takže to zatial zvládam, horšie bude na otváračke.
Tak sa zatial pekne majte:-)Dnes príde za mnou môj priateľ. Držkajte sa:-)

mis.

Neviete mi prosím niekto povedať..keď sa ide na liečenie, je možné dohodnúť sa s lekárom, že by som neužívala žiadne lieky, keďže ani žiadne zatiaľ neužívam? Lebo na liečeniach to väčšinou je vždy tak, že predpíšu AD:(...