Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

panika

O tej sebeckosti viem tiez svoje.Kazdemu v mojom okoli pomaly utieram zadok a ked ja potrebujem, aby niekto aspon chvilu zostal so mnou-nikto nema cas.

bola som u geca.Kurnik,ma stve ze som sa nim vcera zaoberala.Clovek chce podporit (vin diesela) a ono je to agresivny geco.

brunuska

ano vtiera sa o sto-sest ! :-))))))
mrozo :-)
panika ludia su hnusne sebecki!!! ani netusia co sa v nas odohrava,co prezivame,s cim bojujeme-ale najhorsie je -ze im je to v podstate uplne jedno-ak ta niekto lubi hned si vsimne ze cosi neni ok a vsetko odhodi prec a zaujima sa-to viem-mam takeho cloveka,bohuzial ho nemozem mat stale pri sebe-ani nechcem-musi zit svoj zivot!

panika

u nas tiez este nikomu nodoslo, ze mi nieco je.Ale nevratila som sa do postele a striehnem na nejaku dobru temu.No nikde nikoho, asi nikto nema problemy a vsetci maju radi prechadzky v dazdi

brunuska

hej panika ja som sa tiez porafala s nasimi:-) dami nemali teple jedlo na stole ale to ako sa ja citim uz druhy den absolutne nikoho netrapi !!!
Dee ved to ja by som najradsej robila milion veci-ale absolutne nic sa mi nechce-este sa cudujem ze som vobec tu :-) zahrabat sa do perin a nejak to prezit- nuz keby bolo s kym-bolo by to fajn-nic lepsie ani byt nemoze ako prezit uprsane dni s niekym v posteli
:-)

Dee

heeej, nenechajte sa znechutit tym hnusnym pocasim!!!
Najdite si nieco na skratenie casu doma(ziadna telka ani PC), rucne prace, kniha, tancovanie, spolocenske hry, malovanie, puzzle a ked idete naspat do postele, tak len s niekym inym a urcite nezaspite:o)......ja sa musim ucit a tak rada by som nieco ine robila

panika

mne staci ta voda vonku.Inak ma tiez chytaju stavy hroznej zurivosti,uz som sa pohadala s celou rodinou.Ak vylezem z domu,urcite na mna poslu nejaku hliadku,aby ma niekde odpratala,aby zas bolo v uliciach bezpecne:)