Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahoj kocka! tak ja som si myslela ze horsie ako vcera to uz ani byt nemoze- ale anooooo...kludne moze!!! tiez som sa nesla vytrepat z postele a aj ked sa na chvilku vytrepem o chvilku som tam zas...nielen pocko ale aj ludia okolo ma stvu-zuuuuuuuuuurim!!!!
vam je hej- vy mate aspon sladucke AD !
ja som len na tekutinach-lejem ich do seba po litroch-fakt pomaha-stale cosi pijem :-) nealko!!!
ahojky vospolok.Prave sa mi podarilo vytrepat z postele,ale tusim sa tam vratim.To pocasie je ako trest,ale neviem za co...No ved nieco nakombinujm.ked neprestane prsat,minu sa mi vsetky lexauriny a co potom????????
:-))))
mozem za to ze sa mi to s tvrdym paci viac??? :-)
ano viem heha- ty si tu zamestnana ako korektorka gramatickych chyb???
brunuska:
nie ste vy nejaky zvedavy??? :-)
oprava:
nie ste vy nejakí zvedaví?
jednotne c. nejaky zvedavy (chlapec)
mnozne c. nejakí zvedaví (ludia)
:-)))
paneboze ludia toto je priserne!!!! to pocko-toto je rizikovy stupen cislo 2500 !!! no toto nezvladnem! nie uz druhy den po sebe!!!
:-)))a co vas je vsetkych kde som ja bola v noci,s kym a co som robila???
nie ste vy nejaky zvedavy??? :-)
ta tiež Vám všetkým prajem pekný dníček i víkend:))snád sa nám počasie pomaly zlepší, lebo ten včerajšok bol brutus:((sice u nám stále prší:(((už som kus nervozna teraz by im malo pristávať lietadlo, tak dúfam všetko ok dopadne, ešte aj tie blbé myšlienky:(
nech je už doma a bude doble:))musím sa ísť kus vyparádiť:)))myslím tým dať sa dokopy:))
tak sa mi držkajte Všetci,papa:)))
chuďatenka moje,ja vas všetkych ľutujem....:))))
toto chceš, Miloš? Vari len nie! :))
ja sa mam dobre, vždy je fajn, keď človek má pri sebe aspoň jednu príbuznú dušu...hoci,keby to trvalo dlllho,tak si zvyknem, a znovu by mi chybalo to večne chýbajúce.
Miloš, pamätaj, že je víkend :DDD ale znase sa nezaťažuj, ak máš iné akcie, povoľuje sa malé oneskorenie :))) no iba dňové!!
brunuš, aké ranné vtáča :))) chcela si pozorovať východ slniečka? U nás vystrkuje rožky iba teraz. Konečne pár uzdravujúcich lúčov!!
papapa majajte sa všetci krásne cez víkendík!!!!
Dobre ranko:-)vsetkym,
Mijka dnes budes mat pekny den, vracia sa ti tvoj drahy, tak sa tes, a na vcerajsok zabudni....
Bruni ahoj, a ty co takto v noci hore???nemozes hajat,pracujes alebo len tak vegetis:-)....
A dnes sa vsetci drzte...uzkost premozte!!!