Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ja som pozorovateľ tiež, neprispievam každý den, no skoro stále si čítam čo sa tu dialo/deje:))
jooj, tak to budeš zajtra peknučká:)))
no, to je ťažko ked človek nevie zaspať, iba sa prehadzujem, no už to asi skúsim znova..ráno sa mi zas nebude chcieť vstávať..
pa-pa, zatiaľ a pekné sníčky:))
trochu mi to (v hlave) preskakuje a neviem odpovedat na 2 veci naraz. Mne bolo hrozne cely tyzden, ale piatok ma zabil uplne.Neviem si predstavit, ako to zvladli ludia ktori robia alebo studuju
ja som taky pozorovatel, vedela som ze cakas priatela:)
Musim rano vstat,deti idu do skoly, ja po sto rokoch kadernicke-ale co uz ked sa nechce spat
sami:))ostatný už búvajú..nevstávaš ráno nikam??
ja som v celku ok, piatok bol asi tak najhorší..bleee
ráno sa pôjdem hlásiť na UP, riadna práca,že??)))
priateľ mi prišiel včera z irska, no len na týžden, tak som šťastná, že ho mám doma, no závroven smutná, že sa o chvíľu vracia a ja tu ostanem zas sama do leta..a ešte k tomu tu teraz nie je so mnou:((
ako si tak vsimam, reagujem tu sama na vsetky temy-asi som uz uplne sisi
no posledne dni boli horror,taky nemaju ani v ,,halyvuude".Ale teraz je fajn, len som tolko spala, ze sa uz neda.A ty ako?
je ti už kusok lepšie,? čosi som zachytila, viem,že mal skoro každý problémy posledné dni:(((
a čo teraz??hm??:((budeme hore do rána?:((
sorry,robim hrozne preklepy
ahgoj,spala som posledne tri dni.uz to viac nejde