Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

brunuska

lencok kazdy clovek v zivote bohuzial zazije zradu...ano boli to.vsetko zle je na nieco dobre? no neviem na co dobre je zrada...zatrpknes,budes si davat vacsi pozor,budes menej doverovat ludom okolo,uzavries sa do seba a tazko-alebo tazsie sa znovu niekomu otvoris-a pri najmensom naznaku-pochybnosti-sa stiahnes do seba.tak ano-vsetko zle je na nieco dobre.chcela som napisat,ze takito ludia si nezasluzia tvoje slzy,ani myslienku-ale to by som klamala-ja som takemu cloveku odpustila-ale nezabudla...a dnes som rada-no v tej veci,v ktorej ma dotycny clovek zradil- mu uz nikdy verit nebudem. neplac lencok-ak tak sa niekomu vykecaj...aj nam-ak mas chut. vela sily dievca!

lencok

Ahojte, dnes je nadherny den a ja som sa aj tak citila, az dovtedy kym so sa nedozvedela, ze ma nepriamo zradili ludia, ktorich som pokladala za kamaratov(este to nemam na 100% potvrdene, ale na tych 80% to je tak). Je to dlhy pribeh, ale dnes ma to zobralo, ze placem ako mala a je mi z toho tazko...hovori sa ze vsetko zle je na nieco dobre...budem to tak brat...

Dee

tak s tym nie som mala problem aj ja. Teraz mi robi problem povedat to mame.Vtedy mam pocit, ze jej strasne ublizujem. Viem, ze to tak nie je dobre a ona si zvykla ze ona kyvne prstom a ja bezim. Ale pracuje sa na tom!!! Dnes som v niecom protirecila, potom som hodinu revala ale nevzdala som sa.....

brunuska

panika?=p ???
Nooo ani ja som nevedela povedat NIE- ibaze potom to vsetci vyuzivaju,zneuzivaju... na ukor teba,tvojho zdravia...a potom bolo dost zaujimave zistenie ako prave tito ludia dokazu dokonale povedat NIE a maju velmi zlu pamat-nepamataju si co vsetko si pre nich urobila ty-takze NIE!!! naucis sa! nechapem "idem do zivota" ???? vysvetli ak chces.

p

ahojky,nechce sa mi prihlasovat,lebo hned aj upalujem prec.Bruni-fajn linky,zistila som,ze neviem povedat nie.Tak som sa povzdelavala a idem ,,do zivota".PA