Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
dufam ze je to normalne:-)....sice niekedy som fakt sisi ale v ramci normy myslim..........
lencok ty si uz ako ja :-)))) aj ja si obcas popisem sama so sebou-neboj vraj je to celkom normalne- povedal DR. :-)))si silna kocka lencok- bude dobre!! a nechces napisat zhruba co sa stalo???
bruni vidim ze dnes maju viaceri blby den, treba sa dobre vyhajat a hned bude lepsie...dufam:-)...
vidite aka som asi dnes zufala ked si tu sama so sebou pisem:-D
a milosko ty si bol na akej zdrvujucej ceste...
ja som tiez mala hnacky, bolest hlavy a zle mi travilo...no preslo to ale veeeeeelmi dlho to trvalo...vsak sa porad s Dr to bude najlepsie
bobec ak ti ten liek nesedi veru chod k dr, tie neziaduce ucinky su niekedy fakt blbe...ja som mala teraz od zacatia uzivania AD asi 2 a pol mesiaca problemy, uz som myslela ze liek vysadim, ale nakoniec sa to konecne upravilo...ak ti nesedi tento sadne ini, hlavne vela sily a odhodlania a neboj prejde to....
brunuska dakujem za tvoje slova, dobre som sa vyplakala....a uz stacilo!idem dalej...odpustam, ale jazvicka mi zostane...ale trapit sa nejdem, ved ja som nikomu nic zle neurobila...
no, Bruni, to máš pravdu, ja prázdnotu vobec nepoznám, furt je tu kopec ľudí, teda není možné
jasné, doktorenko moj ľúbezný
tak toto je zle... :-( asi si hodim maslicku :-( Katus- doktor House co??? :-(