Úzkosť

brunuska

Dobre ranko vsetkym-jeej bobec-zas som ta nestihla-pekne od teba ze sa zahlasis aspon vieme ze si ok. no co si spravil s tym seroxatom???hmm?
panika!!!zmrzka???kde? no musim vybehnut a ist si kupit-mnam mnam :-)
dnes je nejak vseliak-pocko aj nalada - premenlivo-rychlo premenlivo-snad sa to ustali !

matow

cafte..nepozna niekto liek citalopram..mam ho kvoli panickej poruche a uzkosti ale beriem ho len 3. den a som uplne mimo z neho..aj mi je spatne od zaludka..je to normalne???

p

Ahojte,
kazdu hodinku sem niekto nakukne?Dnes bolo (az na to strasne dopoludnie) uplne super.uz zacali predavat zmrzlinu,tak uz bude len a len lepsie.
To babo ako je liek je uplne najlepsie (svetove).PANIKA

jarka777

Len som nakukla ja uz som tu davno nebola. Po necelom roku som dufam z toho prec. Cakame babetko a tym padom som uplne vysadila lieky a mozno je to tou radostou ale ziadny zachvat sa neopakoval. Mala som diagnostikovanu panicku poruchu stavy som pred rokom mala hrozne dufam ze uz sa to nestane. Drzim vam vsetkym palce a ak tu este chodi moja zlata damaxy tak ju pozdravujem.

panika

no tak som tu zas.Tusim mam novu zavislost.Na zdravi,ha ha ha.Taku som este nemala.Dik za podporu bruni,ale aj tak sa citim pod psa.Spomenula som si,ako som vzdy volavala s mamou (ked bola v robote) a vzdy som zacala.vies co sa mi dnes stalo,Mama mala zo mna premanentne hnacky.Bola som ako telefonicky klistir.A dnes,aj ked som uz stara koza,prve co ma napadlo-mama dojde z roboty a zabije ma.Ja mam totiz ten zvlastny druh nadania - nech sa v domacnosti se..e hocico, pokazi sa to az v mojich rukach :)